From Prague to New Jersey

31. 8. 2016

THINGS ARE ABOUT TO CHANGE

white_culottes6


Přemýšlela jsem, co vám v souvislosti s dnešním outfitem povědět jako první, protože mám řadu novinek.
Takže tedy v první řadě, dneska je můj poslední den v práci, tedy myslím té současné. Ne nebojte, nesekla jsem s prací, abych si jela užívat někam za oceán, to ne (bohužel). :) Od zítřka mě ale čeká nové působiště, jedinečný koncept The Senses, na což se už vážně moc těším!

V rámci blogu potom chystáme nějaké nové spolupráce a projekty a taky jednu vlastní, troufáme si říct velkou, akci, ale víc zatím neprozradíme, protože jsme uprostřed příprav a ještě ladíme několik důležitých bodů. Určitě nás tedy sledujte, brzy odhalíme víc.

Taky je to poslední outfit, ve kterém jsem ještě zrzka. ;) Ano, dozrál čas a já se rozhodla, že už by se na scénu měla opět vrátit "Brownie", takže jakmile bude dokonáno, určitě se vám hned ukážu.

Přes léto se toho událo opravdu hodně a podzim se tedy ponese v duchu novinek a změn a já jsem 100% přesvědčena, že to budou změny k lepšímu.
Nebojte se tedy udělat změnu a jít si za tím, čemu věříte a pro co se rozhodnete, dělat to co vás baví, i když se to může na první pohled zdát riskantní. Změny patří k životu a nikdy nevíte, kam vás zavedou.

Krásný den,

M.


While I was preparing this outfit post I`ve been thinking where to start with all the news that I want to share with you.
First of all today is my very last day at work. Well I mean the current job not that I`d quit work and have been planning to settle down somewhere over the ocean. Not it`s really not that. :)
The new work adventure`s starting tomorrow for me. I`m joining amazing project The Senses and I`m so excited about it! After 4 and a half years I was ready to make a change so here I am.

We`re also working on some new projects and possible collaborations these day and we`re currently working on our own, I think we`re allowed to say big, event. We`re so excited! But we won`t say more now as it`s in the middle of preparation process and we still need to arrange couple important details. So stay tuned, we`ll reveal more very soon.

Today`s outfit is also the last one with me as a redhead. Ohhh yes. :) I`ve decided that it`s time "to come home" and that we (at least me and Nikola) have been missing the Brownie already. So once it`ll done I`m gonna share with you don`t worry.

It`s been quite a crazy summer though and the fall`s gonna be full of news and changes and I`m 100% sure that the changes will be for good.
So my today`s message is to not being afraid to make a change and follow your dreams, do what makes you happy even if it may seem risky. Changes are part of our lives and you never know where they going to take you.

Kisses,
M.

white_culottes1

white_cullotes2

white_culottes5

white_culottes7

white_culottes3

white_culottes4

white_culottes9

white_culottes8
Culottes, crossbody - Mango || vest - F&F || sneakers - H&M || top - Marks&Spencer || ring - Pull&Bear
SHARE:

1 komentář

  1. outfit krasny, ale to ako vzdy :) som zvedava na ten tvoj tajny projekt - nejaky meet-up?

    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu Rowenta a vlasovy balicek Dove: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig