From Prague to New Jersey

10. 8. 2016

UPGRADE YOUR WORKOUT

Díky tomu, že jsem se opět pustila do většího krámování doma a snažím se udělat si ve věcech pořádek, zbavit se nepotřebných zbytečností, které jsem ani neviděla jak je rok dlouhý a nějak si celý byt hezky zorganizovat, jsem mmj. zjistila, že moje cvičící výbava by tedy potřebovala velký upgrade. :-)

Vzhledem k tomu, že kromě twerku a dancehallu s Anet Antošovou, kterému se věnuju už přes rok, jsem se pustila navíc i do individuálního posilovacího tréninku se skvělým trenérem a dnes už mým kamarádem Andrém, díky kterému jsem začala i běhat (konečně!) a začalo mě to fakt bavit, bohužel ale nejsem úplně správně vybavená. A protože bych se tomu ráda věnovala i dál, jelikož udržovat se ve formě nám s Nikol přijde tak nějak normální součástí našeho života, budu to muset co nejdříve napravit.

Takže jsem se začala porozhlížet po novém vybavení, ze kterého tedy nejvíc nutně potřebuju boty (ale jako vážně!) a od vás potřebuji radu. Tak které, hm? ;-) 

shoes

No, a co se týče ostatního vybavení, je jasné, že pokud člověk sportuje pravidelně a oblečení tak musí prát několikrát týdně, velmi rychle se vám věci opotřebují a zničí. A obléknout se ráno do opraných legín nebo podprsenky...no řekněme si upřímně, že úroveň motivace není tak vysoko, jako když si vezmete něco nového, že?
Musím říct, že jsem si tentokrát vybrala nejvíc věcí v H&M, protože ta jejich sportovní kolekce je teda...aaach! No s těmihle kousky se bude cvičit úplně samo...hahaa :-)

Já si tedy ještě nedokážu představit běhat bez hudby. Bez ní si tedy nedokážu představit téměř nic, i v kanceláři vždycky sedím se sluchátky na uších :-), akorát že při běhu mě neuvěřitelně vytáčí, že mi pecky neustále vypadávají a musím si je pořád dokola upravovat, takže si chci určitě pořídit "klasická" sluchátka. Máte nějaký tip? Vybrala jsem si takový základní model od značky Sony, za super cenu, nechce se mi do toho zase investovat příliš, když je ve finále mám vlastně "jen na běhání". Ale ráda si nechám poradit.

No, a protože vítr, déšť či zima nás přeci nezastaví, určitě si do podzimu musím pořídit i nějaký ten svršek, jako je lehká, nepromokavá, ale teplejší bunda a triko s dlouhým rukávem.

Tak krásný den, já už mám za sebou svůj ranní trénink (od 6:00 kdyby vás to zajímalo!) a jsem moc zvědavá na vaše rady.

M.



As I`ve started another big cleaning at home, been trying to organize everything, throw all junk and useless things that I haven`t even known I had and just put everything in some order I`ve also found out that my exercise equipment needs an upgrade desperately. :-)

Apart from my twerk and dancehall classes with my lovely Anet Antošová that I`ve been attending for over a year now I`ve also started an individual workouts with great personal trainer, and my friend, André. Thanks to him I`ve started running (finally!) and I really like it but I don`t have the right "tools" for it. And because I`d really like to stick with it as for both me and Nikol exercise and keeping ourselfs in shape is natural and it`s part of our lives I should get myself the right things soon.

So I`ve started to looking for some new stuff and I really need to get me new shoes first (seriously!) and I`d need your advice. Sooo which one? ;-)

Well and speaking of the other things I think we all agree that when you go to the gym regularly and so do your laundry couple times a week everything is worn out very fast. And honestly who wants to put on faded bra or leggings in the morning, huh? Let`s admit that your motivation is not as big as if you wear some new stuff, right?
I must say that this time I totally fell in love with everything in H&M because their actual sportswear collection? Stunning! Well wearing this you must love your workouts...lol. :-)

I can`t imagine a run without music, well I can`t imagine almost anything without music as even in the office I always have headphones :-) and listening music, but when running I simply hate plugs because it`s slipping off all the time so I want to get me the classic headphones. Any tips? I`ve picked a basic model from Sony for very good price I think as I don`t want to put too much money for it knowing that I have it "just for running". But please feel free to share your thoughts. I`d appreciate it. 

Well and because neither wind, nor rain or cold would stop us I need to get me good, light, waterproof and yet warmer jacket till autumn and a long sleeve top.

So I wish you great day, my 6am workout done today and I`m really looking forward for your comments.

M. 

outfits

Acessories

tops
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig