From Prague to New Jersey

3. 8. 2016

MESSY HAIR DON`T CARE

hair_blondiebrownie

Určitě znáte ten pocit, kdy se takhle jednou ráno probudíte, dojdete do koupelny a když náhodou zvládnete otevřít oči, při pohledu do zrcadla si tak pomyslíte, jestli se vám to jen zdá anebo už je opravdu znovu Den pálení čarodějnic. :)

Trošku teď samozřejmě přeháníme, ale myslíme, že asi víte, co jsme tím chtěly říct. Prostě jakmile je podle nás, žen, něco špatně s našimi vlasy, ani perfektní make up či sebelepší outfit nám nepomůže cítit se dobře. Vždy budeme mít pocit, že nejsme úplně ve své kůži.

A ještě se nám to tak sešlo, že jsme v tom momentálně obě, takže brouzdáme po internetu a hledáme inspiraci. No, z obrázků asi pochopíte, která z nás "je která", že? :) Tak co myslíte, zkrátit, nezkrátit, barvit, nebarvit. Myslíte, že jsme vybraly dobře nebo byste si na nás představili úplně něco jiného?

BBP


We`re sure you know that feeling when you wake up in the morning, walk to the bathroom and if you`re able to open your eyes till then when you look in the mirror you immediately start thinking who the hell is that person looking at you and if  you`re not dreaming still?! :)

We`re a lil bit joking right now of course but we think you got our point. When we, women, feel that there`s something wrong with our hair then not even a perfect make up or outfit can really work for us and we don`t feel in our own skin.

The funny part is that we`ve both matched the same feeling lately so we`re now looking for an inspiration for a change everywhere. Well we`re pretty sure you guess "who is who" from the pictures . :) So what do you think? Cut or don`t cut, color or not? Do you think we`ve chosen the right thing or you would imagine us in something totally different?

BBP

kolaz_vlasy1
shorthair2
kolaz_brownhair
shorthair
Pics: Pinterest
SHARE:

2 komentáře

  1. Za mě jednoznačně obě zkratit, ale ne moc a zkusit třeba plážové vlny, jako jsou u polodlouhych blond.

    OdpovědětVymazat
  2. Holky, těším se na změnu a případnou inspiraci. Kdyby to náhodou nevyšlo, tak vlásky vždycky dorostou anebo gumička to spraví :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig