From Prague to New Jersey

12. 8. 2016

2 IN 1: PONCHO

1
Léto nám sice ještě nekončí, ale v poslední době mám pocit, že vlastně pořádně ani nezačalo. No, a proto jsem i v tom dnešním outfit postu, pro chladnější dny, využila poncho, které mám z New Looku ještě ze zimních slev. Když se pak po focení na chvilku přece jen udělalo hezky, posloužilo nám s Martinou u víkendového pikniku jako deka. Univerzální kousek.

Šedé sneakersky už mám taky nějakou dobu, ale dávám si pozor, kam šlapu, tak pořád vypadají jako nové. :-) Když jsme u těch bot, pamatuju si, jak jsem v botníku neměla ani jedny tenisky. Leda jen ty na cvičení. Dnes už jich tam pár je a vlastně si to bez nich ani neumím představit.

A pokud je dnešní den pro vás tím posledním pracovním před víkendem, pak jsme se na něj určitě těšili stejně. No, já teda možná o něco víc, protože tento víkend mám už v kalendáři nějakou dobu hodně zvýrazněný. Dnes totiž začíná v Hradci Králové Air Festival, na který se hned po práci s kamarádkou chystáme. 
Pláštěnku, tenisky, holinky a dobrou náladu mám už zabalenou, tak si i vy užijte víkend. Možná nic z toho nebudete potřebovat, ale dobrá nálada, ať vám zůstane a ještě abych nezapomněla, sledujte nás na facebooku, instagramu nebo snapchatu - já se s vámi o tu atmosféru určitě podělím. :-)

N.


Although the summer`s not been ended yet I feel like it hasn`t started recently. That`s why I wear poncho (that I got in winter sales in New Look) in today`s outfit as it`s one of the outfits for colder days. And as it got a lil bit warmer after the shooting we used it with Martina as a blanket for our weekend picnic. It`s simply multifunctional piece.

I have this grey sneakers for a while too but because I watch my steps they still look like new. :-) Speaking of shoes I remember the time when I didn`t have any sneakers. Well maybe only running ones. But when I look today there are some  and I really can`t imagine being without them.

If today`s also the last working day before weekend for you we`ve been probably looking forward it the same. Well me maybe still a lil bit more because I have this weekend marked red in my calendar for a while as starting today is the first day of the Air Festival in Hradec Kralove where I`m going with a friend right after work.
I have the rain coat, sneakers, rubber boots and a good mood packed so I wish you to enjoy your weekend too. Maybe you`ll not use any of these things but let`s keep the good mood and don`t forget to follow us on facebook, instagram or snapchat as I`ll definitely share the atmosphere with you. :-)

N.

2

7

3

6

5

4
Shirt - Pull&Bear || boyfriend jeans - Mango || poncho - New Look || sunnies - Lindex || watch - Komono || bag - Promod || sneakers - Nike
SHARE:

2 komentáře

  1. Úžasně zkombinované - sportovně ležérní. Sluší ti to.
    Užijte si s kamarádkou Air Fastival a určitě se s námi na blogu podělte o atmosféru z festivalu. Už teď se těšíme. A pozdravujte Martine Garrixe!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké kousky ,užasná kombinace moc se mi to líbí :-) Krásný víkend :-)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig