From Prague to New Jersey

23. 11. 2016

HAIR´S MOMENT

hair

Už jsem vám jistě několikrát psala, že co se týče dekorativní kosmetiky, jsem taková konzerva. Jsou výrobky, na které nedám dopustit už několik let a kupuji si je po jejich vypotřebování znovu a znovu. To ovšem neplatí pro tělovou či vlasovou kosmetiku, protože tady velice ráda experimentuji a zkouším. No, ale mám pocit, že z dnešní nabídky se stávají stálice. Mám tu pro vás totiž několik tipů na vlasové výrobky, které používám již nějakou dobu a jsem z nich vážně nadšená.

  1. Revlon Professional šampon a kondicionér pro zlatavé odstíny je velice hutný a stačí opravdu malé množství. Obsahuje v sobě molekuly, které na vašich vlasech vytvářejí ochranný film a zabraňují tak rychlému vymývání barvy. A co brusinky? Ty zobeme rády. No, a brusinkový výtažek je obsažen právě v tomto šamponu. Zabraňuje stárnutí vlasů. Mladé a krásné vlasy. Nezní to úžasně?
  2. Lee Stafford Big Fat Healty Hair - myslím, že samotný název přesně vystihuje to, co dostanete. Tenhle kondicionér jsem koupila úplnou náhodou v DMku (kde už ho jen tak mimochodem nemají). Asi se zbavovali posledních zásob, ale nebojte, dá se sehnat i jinde. Vzhledem k tomu, že já si tak strašně ráda natáčím vlasy (nevím, kde jsem tohle pochytila), mám je často poměrně suché a tohle je pro ně úplným zázrakem. Opravdu i já cítím, že jsou více nadýchané, lehce se rozčesávají, konce mám zacelené a vyživené. A třešinka na dortu? Která je teda pro mě hodně důležitá... To je ta vůně! 
  3. L´oréal Professionnel Holllywood Waves - abych od toho vlnění zase moc neodbíhala. Řekněte, která z nás by si nechtěla vytvořit hollywoodský vlny přímo doma v koupelně? No, a že s tímhle pomocníkem to vážně jde. Zkusila jsem podobných výrobků už celkem dost, ale právě tento se mi osvědčil nejvíc. Jedná se o velice jemný gel, který se "vmačká" do vlhkých vlasů. Můžete nechat volně uschnout nebo vyfoukat, jak jste zvyklé. Já občas dotočím konce kulmou a vydrží mi vlny opravdu i do druhého dne, aniž bych měla pocit slepených nebo mastných vlasů.
  4. Macadamia Natural Oil Care - je další takový malý zázrak ve skle. Jedná se o vlasovou kúru, která je určena právě pro suché či poškozené vlasy. Obsahuje makadamiový olej, vitamin E a Omega 7 mastné kyseliny, takže regenerace, pevnost a podpora růstu vlasů. To vše v jedné lahvičce. Používám většinou po úpravě vlasů, kdy opravdu malé množství dopřeji konečkům. Již po prvním použití můžete vidět výsledky. Žízeň vašich vlasů bude rozhodně uhašena. 

Odkazy jsem vám přidala k názvům a já půjdu asi doplnit své zásoby, i když musím říct, že po tom, co jsem díky ranní chvilce s kulmou zničila kousek naší nové pračky, nechám toho a budu se raději vlnit někde na parketu.

Jestli jste dočetli až sem, budu ráda, když nám do komentářů napíšete, na které výrobky nedáte dopustit vy a jestli třeba něco podobného z dnešních tipů jste už dlouho hledaly.

N.

1
SHARE:

2 komentáře

  1. Macadamia Natural Oil Care je vhodný také pro muže na jejich pěstěné vousy!

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za nový tip na suché vlasy, Macadamia oil ráda vyzkouším. L.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig