From Prague to New Jersey

7. 11. 2016

MAXI OVERSIZE COAT

DSCF5059

Vyrazily jsme s Nikolou po dlouhé době o víkendu na snídani, a tak jsme to spojily i s focením outfitů, jak jinak. Protože jsme se rozhodly zavítat do Herbivore, které máme obě rády, pro focení jsme nemohly vybrat nic jiného, než železniční most a Náplavku. Jsou to naše oblíbená "fotící" místa, protože mají prostě svoje kouzlo a ty fotky, které tam uděláme, dopadnou většinou super. A myslím, že ani dnes to není výjimka. Z fotek mám radost a navíc jsme si u nich zase zablbly. :-) Se musím hned smát, když si na to vzpomenu.

No, každopádně vám taky můžu ukázat nový kabát, který je úplně nejvíc! Je to H&M STUDIO, pořídila jsem ho na našem bazaru od mé šéfové a je prostě dokonalý, tak o dvě velikosti větší, mám ho skoro až na zem a má krásnou tmavě modrou barvu. Jejich studiovou kolekci mám ráda, protože to jsou většinou velmi dobře zpracované kousky, dobře střižené, z kvalitních materiálů, takže se do nich vyplatí investovat, protože se cenově pohybují samozřejmě někde trochu jinde, ale rozhodně se kvalitou liší od kousků, které jsou v H&M běžně k dostání.
Jednou z dalších mých oblíbených věcí v tomto období je kašmírový svetr. To je prostě must have a každá žena by v šatníku měla minimálně jeden mít. Investované peníze se rozhodně vyplatí!
Malá vyšívaná kabelka je pak taková hezká tečka, která oživí každý outfit.

Mějte se krásně,
M.

After quite a long time we had a breakfast with Nikola on the weekend so we made new pictures of the outfits too. As we decided to go to Herbivore what we both like we couldn't choose anything else than railway bridge and Naplavka. These are one of our most favorite shooting spots because they they just have a spark and the pictures we make there are usually great. And I think that today's ones are a proof. I like them and we had so much fun while shooting again. :-) Make me laugh immediately just to remember.

Well I also want to show you a new coat that I simply adore. It's simply THE coat! It is H&M STUDIO collection, I got it at our Fashion Market from my boss and it's perfect, it's like two sizes bigger, floor length and it has very nice dark blue color. I like their studio collection because these are usually very well made pieces, well tailored, made of good quality materials so you should consider to invest in it as the price is a bit higher but the quality is also much better that the classic H&M pieces.
Another of my favorite autumn piece is a cashmere sweater. It's an absolute must have and every woman should have at least one. It's worth the money invested!
Small embroidered clutch is just a nice finish to every outfit.

Have a great day,
M.

DSCF5087

oversize_coat5

DSCF5096 (1)

hm_sudio_coat7

maxi_coat2

DSCF5052
Coat - H&M Studio || cashmere sweater - || lace top - H&M || jeans, sneakers - Zara || cross body - Stradivarius || watch - Daniel Wellington || rings, bracelets - Mango, Bershka, Promod
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig