From Prague to New Jersey

2. 11. 2016

I WOKE UP LIKE THIS

DSCF9863 (1)

Znáte ty dny, kdy vás probudí budík, vy ho zaklapnete, rozhlédnete se, venku je ještě tma a vy byste se nejraději zachumlali zpátky pod deku a zůstali tam celý den? Když se na hodiny podíváte znovu, je v nejlepším případě "jen" o půl hodiny víc a vaše líné ráno se tak během vteřiny rozplyne, vy vystřelíte z postele a začne o mnoho hektičtější ráno, než by se vám líbilo.
Co vám budeme povídat, občas se nám to stane, no. A když už na to přijde, tak co uděláme? No přeci vyběhneme v županu či jiném nočním přehozu. ;-) 

A víte co? On je to ve finále jeden z aktuálních trendů. Takže příště vyražte klidně rovnou v pyžamu, navrch oblečte nesmrtelnou koženou bundu a máte vyhráno, nikdo totiž nepozná, jestli jste opravdu právě vstala z postele a nechtělo se vám převlékat, anebo to byl od začátku váš záměr a máte na sobě super drahou hedvábnou košili.

A kdyby se náhodou přihodilo něco nečekaného, jste připravena "složit hlavu" v podstatě kdekoli. :-D

Krásný start nového dne!

BBP

Do you also know the days when wake up with alarm, you switch it off, look around, there's still dark outside so all you want to do is to get back under the blanket and stay there the whole day? When you look at the clocks again if you're lucky it's "only" half an hour later and your lazy morning fizzle out in a second, you get up immediately and your morning, much more hectic than you would like to have, starts.
What can we say, it happens to us sometimes. And when it does so what we do, huh? Well nothing less than that we stay in our bathrobe or some other piece of nightwear. ;)

And you know what? It turns into one of the actual trends. So next time you can easily wear your pajamas, put the immortal leather jacket on and it's a win win as nobody would be 100 % sure if you really just got up from bed and you didn't have a mood to change or you planned it from the beginning and put on a super expensive silk shirt. 

And if something unexpected happens you would be ready to basically "lay your head" anywhere. :-D

Have a great start of the day!

BBP

2015-01-28-001
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig