From Prague to New Jersey

15. 10. 2016

LACE & CHAINS

DSCF9623 (1)

Aááách...když se koukám na dnešní fotky, nemůžu uvěřit, že jsme je s Nikolou fotily jen necelé tři týdny nazpátek. Teď jak vidím ty holé nohy, myslím, že bych málo zmrzla! :)
Takové to brzké podzimní počasí bych mohla pořád, protože bych si kombinování krajky, svetrů, denimu a "na boso" užívala každý den, neskutečně mě to totiž baví.
Kromě toho mě mě taky baví ta košile jako vrchní vrstva, až na svetr. O takovém hraní jsme vám psaly třeba tady.

Jo a teď mi vlastně došlo, že jsem se vás ani nezeptala, jak se vám líbím zase zpátky jako brunetka? Už je to měsíc, co jsem sundala zrz, jsem ráda, že jsem do ní šla a vyzkoušela si jí, bylo to v rámci určitého osobního přerodu, kdy jsem prostě změnu potřebovala a měla jsem na ní samé pozitivní ohlasy (Nikol pomlčí, že?) :), ale je pravda, že ta tmavá jsem prostě já. No o vlasech se ale raději dneska moc rozepisovat nebudu, jelikož ten "umělecký drdol", co mám na hlavě je opravdu doslova "vstala a šla". No co vám budu povídat, neděle no. ;)
No příště už každopádně v teplém kabátu!

A co vás čeká o víkendu? Nikola má promoci a já jsem zrovna celý víkend v Harrachově na tanečním víkendu s Anet Antošovou. Tak mě mrzí, že tam nebudu, abych viděla, jaká bude kočka a jak si převezme ten diplom, musí dokumentovat online, abych se mohla živě připojit alespoň na dálku!

Vaše staronová "Brownie",
M. 


Awww...when I'm looking at these pictures I can't believe we made them with Nikola not even three weeks ago. Now when I see my naked legs I think I'd freeze in the morning! :)
That early autumn weather I could have the whole year through because I'd enjoy combining lace, sweaters, denim and bare legs every day as it's so much fun.
Besides I also really like the game with shirt over the sweater. We mentioned such playing here before.

Ohhh and I just realized that I haven't even asked how do you like me being brunette again? It's been almost a month I've got back to my dark color. I'm happy I tried being a redhead for a while, it was part of my let's say rebirth, when I really needed a change and I heard only positive reactions and compliments about it (well don't ask Nikola ok?) :), but the truth is that now it's me again. Ok that's enough about hair as I don't want you guys to focus to much on it as my today's hair styling is really a piece of art (= I woke up like this). Sunday, what can I say? ;)
Well but next time see you in my winter coat I think!

And what is your plan for the weekend? Nikola has graduation ceremony and I'm out of Prague at dance & wellness weekend with Anet Antošová. So I'm kinda sad I can't be there to see her because I know she's gonna be the most beautiful graduate from all! So her David must be streaming online so I could be there too!

You "new(re)born" Brownie,
M. 

LaceAndChains1 (1)

DSCF9650 (1)

DSCF9627 (1)

DSCF9635 (1)

DSCF9653 (1)

DSCF9629 (1)
Sweater - Stradivarius || denim t-shirt, shoes - Zara || dress - H&M || clutch - Asos || necklaces - Mango, I'am || watch - Royal London || ring, bracelet - Mango
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig