From Prague to New Jersey

5. 10. 2016

DARK LACE

3

Nejen dnešní příspěvek, ale jistě i ten Martiny, který taky brzy uvidíte, je jen důkazem toho, že věci, o kterých píšeme, také vždy zkoušíme, nosíme, kombinujeme a cítíme se v nich dobře. 
Dnes je to tedy hlavně o vrstvení a kombinaci jemných prvků, které krajka jistě symbolizuje s něčím víc punkovým, jako jsou právě tyhle okované loafers. Pro mě ideální volba do města.

Pokud bych to měla celé shrnout - krajkové šaty a vestu jsem letos koupila na bazaru, který se konal v The Senses a jak už jste jistě zaznamenali, příští víkend ho v těchto prostorách budeme pořádat i my. A přesně podobné kousky a vůbec spoustu dalších věcí tu budete moc pořídit. Mimochodem nebude chybět ani náš oblíbený shop FSHNRMX, ze kterého jsou tyto kožené boty. Tedy jeden z mnoha důvodů, proč byste neměli chybět. Více informací o akci najdete tady.

Poslední bonusová fotka je možná také dalším důkazem (skoro jak u soudu), že se u nás jede stále na stejné vlně. Dnes, když na sebe máváme při čekání na tu druhou, musíme se jen smát, protože to dopadá tak, že obě máme krajkové šaty, několik vrstev a okované boty. Jindy zase dorazím celá v černé a můžu se vsadit, že Martinu ten den potkám jistě v bílé.

Mějte krásný den a hrajte si s těmi detaily a kombinujte a taky za námi doražte 9.10.2016. Budeme se těšit!

N.


Not only today’s post but also Martina’s one that you gonna see soon is a proof that we always try or wear and combine what we’re writing about.
So today’s is mostly about layering and combining fine pieces as lace definitely is with something more punk like these banded loafers. Perfect choice for city walks for me.

If I should summarize  - I bought the lace dress and the waistcoat this spring at the market in The Senses and how you’ve definitely noticed, we’re organizing our own market there next Sunday. And exactly pieces like these and much more will be available there. And btw. also our favorite e-shop FSHNRMX, where these loafers are from is involved so another reason why you shouldn’t miss it! You can get more info here.

The last (bonus) picture is another evidence (almost like at the court) that we’re still on the same wave. Always when we’re meeting we’re just laughing as we both have lace dress, couple layers and banded shoes. Then next time I wear all black and can be absolutely sure that Martina gonna be all white.

Have a great day and play with the details and combine and also don’t forget to come to say hi on Sunday October 9th. We’re looking forward to seeing you all there!

N.


5

1

7

9
Lace dress - H&M || vest - F&F || jeans - Mango || loafers - Fshnrmx || bag - Mango || watch - Daniel Wellington
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig