From Prague to New Jersey

16. 11. 2018

THE NEWS || NOVINKY

FALL1

Krásné ráno,

po delší době vás opět všechny s Martinou zdravíme. Tentokrát v novém kabátě, to jste si určitě všimli. Teda ne já, ale blog. 

Dlouhou dobu jsme o tom jen mluvily a pořád to celé odsouvaly a nakonec jsme to vyřídily za pár minut po telefonu. A přicházíme hned s několika novinkami, jednou z nich je takový můj "mama koutek". Žádné rady ode mne určitě nečekejte. Těch je všude dost a vzhledem k tomu, že v roli mámy je pro mě každý den nový, spíš budu psát o věcech, které nám ty společné dny zpříjemňují.

Martina tu pak má nově také svůj koutek - i když název blogu zůstal, získal nový podtitulek "from Prague to New Jersey", takže jak správně tušíte, rozepíše se o životě ve Státech.

Některé kategorie zůstaly, některé přibyly a některé dostanou nový směr.

Obě doufáme, že všechny tyhle novinky se vám budou líbit a budeme se tady s vámi pravidelně potkávat.

Odstartovaly jsme minulý týden nádhernou soutěží, která byla spojená s dobrou věcí - tedy nejen s krásou, ale především se zdravím a protože navíc slavíme tento měsíc také blogové narozeniny, další důvod navíc, proč dělat radost i vám. Těšit se tak můžete na další odměnování.

N.

Good morning,

nice to see you again guys! We're so excited to share some news with you. As you might have noticed, the blog got a new fresh look!

We were talking about it but for quite a long time we were JUST talking and always were too busy to finish it. But what seemed impossible to do when living 20km from each other took us less then 10 mins over the phone with 8000km far away. Silly girls, lol.
Ok, with the new design there are some new categories which we hope you guys gonna enjoy. One of them is my "mamma corner". But don't expect any advice from me. I think there's plenty of that almost everywhere and as I feel like every day as mom is so different and new I'm rather going to share just simple little things which make those days special, easier or happier.

Martina has her new "corner" too - although our name remains, we add a little subtitle "From Prague to New Jersey" and we believe you'll get its message. So you can look forward to hearing stories about her life in the US.

Some categories stays, some are new and some will get new direction.

We both hope you'll like the news and that we're gonna see you here often.

We started our new journey last week with the giveaway that was connected with a good thing - so not only with beauty but more importantly health and as we also celebrate blog's birthday this month it's another reason to give some joy and make you happy. So are you ready to be spoiled?

N.

FALL
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig