From Prague to New Jersey

27. 9. 2016

GOODBYE SUMMER

DSC_5796

Dnešním outfitem se už asi vážně rozloučíme s létem. Když jsem probírala fotky, vybavilo se mi, jaké bylo ten den horko a i když víkend a i těch následujících pár dní má být docela teplo, tak sluníčko už prostě moc nehřeje. A ráno v tričku tedy nevyběhnete už vůbec. Ale jak jsme psaly třeba v minulém inspo článku tady, podzim máme na jednu stranu opravdu rády. Nejen kvůli těm barvám všude okolo, ale zase pro další nové zážitky. Kdo by neměl rád ty dlouhé večery s červeným vínem či svařákem u krbu. 

Bílé se nevzdáváme (a vy byste také neměli) ani v zimě, takže když k dnešnímu looku přidám příště ještě dlouhý svetr nebo mikinu, čepici a třeba velkou šálu, vyrazím v něm v klidu ještě za měsíc.
Oversize bunda a boty jsou mými prvními podzimními úlovky a z obou jsem nadšená. Boty nosím teď skoro pořád a pochválilo mi je nezávisle na sobě hned několik lidí. Z takových úlovku pak mám o to větší radost. Jo, a o této bundě jedna známá prohlásila, že vypadám jak z Kamaráda do deště...no dyť taky jo! V tu chvíli jsem věděla, že to je přesně TEN kousek pro letošní podzim. ;)

Nějak jsem se dnes rozepsala, a to jsem vám chtěla říct spoustu dalších věcí, tak to dál vezmu už hezky svižně a stručně. 

Blíží se nám FASHION BAZAR! 9.10.2016 to vypukne. Jupííí! Už za necelé dva týdny se na vás všechny moc těšíme v The Senses. Kromě oblečení, doplňků, bot, kosmetiky a spousty dalšího se budete moci nechat nalíčit od make-up artistek z Make Up Institut Prague, takže si to určitě nenechte ujít a přijďte včas, ať ulovíte to nejlepší.

Tak a teď už běžím rychle něco dělat, musím stihnout mraky věcí.

Tak se mějte krásně.

M.


Today`s outfit is probably our very last goodbye to the summer. When I was going through the pictures it immediately reminded me how hot it was when they were made and although the weekend and also next couple days should quite warm when the sun is shining it does`t heat anymore. And leave the apartment in the morning just in a T-shirt? No way! But as we mentioned e.g. in the last post here, we really like autumn after all, it`s colorful, there`re many things happening, we can enjoy evenings with with good red wine in front of the fireplace and yet still wearing our favorite sateen dress, we only have to add couple layers more on the top of it.
Well it means I don`t have to be deciding between two pieces I simply wear them both and look it does look damn good. :)
We don`t let the white color go (and you shouldn't too) in the winter so if I add a long knit or a sweatshirt, beanie and maybe a big scarf next time I can easily wear it a month later.
Oversize denim jacket and white sneakers are my first autumn new ins and I love them both! Shoes are like my everyday uniform since then and regarding the jacket, one of my friend said that I look like a character from the czech movie "Kamarád do deště" (it`s an 80`s movie Lol)...well yeah that`s the point!! In that moment I knew that it`s exactly THE ONE piece for this autumn. ;)

I see I`m quite talkative today and I wanted to share much more things with you so I`ll be quick from now so you can drink your morning coffee still warm before you`ll get to the end.

FASHION MARKET is on our doorstep! So save the date October 9th! We`re so excited. YAY! In two weeks we`re looking forward to seeing you all in The Senses. Apart from the clothes, bags, shoes, cosmetic products and many more you`ll have the opportunity to get your make-up done by the make-up artists form Make Up Institute Prague. You really can`t miss this. 

Ok now I really need to get back to work as there`s so many things I need to finish.
Have a wonderful day!
M.

DSC_5779

DSC_5805

DSC_5806

DSC_5810

DSC_5797

DSC_5792

DSC_5802
 Denim jacket - Stradivarius || top - H&M || pants - F&F || shoes - Zara || cross body - Baťa || watch - Casio || custom bracelet - OM Charm by Martin Kellman || pearl necklace - vintage || bracelets - bijoux, Primark
SHARE:

6 komentářů

  1. Krásné, moc Vám to sluší. Boty vypadají skvěle a bunda je přesně ta pravá.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, moc Vám to sluší. Boty vypadají skvěle a bunda je přesně ta pravá.

    OdpovědětVymazat
  3. naprosto bez chybičky :o) supeer...

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, sekne ti to. Bílá v kontrastu s novými tmavými vlasy...bezva kombinace :)

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig