From Prague to New Jersey

22. 9. 2016

FASHION BAZAR WITH BLOGGERS

IMG_7144

Už jsme párkrát naznačily, že pro vás něco chystáme. A pokud nás sledujete na Facebooku či Instagramu, pak už určitě víte, o čem že to mluvíme. :)
Ano, přesně tak, podzimní FASHION BAZAR s BLOGGERKAMI je tu a my jsme moc rády, že se to povedlo dotáhnout.

Spojily jsme se s krásnými prostory THE SENSES, kde se bazar bude konat, dalšími 8 báječnými holkami - blogerkami, které jsou zapálené pro to, co dělají a co je baví a nesmí chybět ani náš oblíbený FSHNRMX

Přípravy jsou v plném proudu a my pro vás teď samozřejmě kromě toho nejlepšího z našich šatníků a botníků vymýšlíme doprovodný program, soutěže, dárečky atp.

Určitě se máte na co těšit!

Kdy: NEDĚLE 9.10.2016
Čas: 10 - 19 hod.
Kde: The Senses, V Lesíčku 7, 150 00 Praha 5 - Smíchov

A znáte to, kdo dřív přijde...:)

Už se na vás moc těšíme!

BBP


We`ve already mentioned couple times that we`re working on something. Something big. And if you follow us on Facebook or Instagram you already know what we`re talking about. :)
Yes, that`s right, autumn FASHION MARKET with BLOGGERS is here and we`re so proud and happy that it`s finally happening.

We`ve joined with beautiful venue THE SENSES where the market is gonna take place in, with other 8 amazing ladies - bloggers, who do what they love and they do it with passion and we also could not forget our favorite FSHNRMX.

Preparations are in the process and we`re working hard so we could offer you not only the best pieces of our closets and shoe collections but also some fun, give aways, gifts etc.

We believe there`s a lot to be looking forward to!

When: SUNDAY October 9th
Time: 10am - 7pm 
Where: The Senses, V Lesíčku 7, 150 00 Prague 5 - Smíchov

And you know how it goes, whoever comes first...:)

We`re so excited to see you all there!

BBP
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig