From Prague to New Jersey

8. 9. 2016

COVER UP

ElNino

Dnes pro vás máme nový beauty tip, a to na kompaktní pudr Bourjois Paris Silk Edition. Rozhodla jsem se po delší době ke změně, používala jsem teď pudr z kolekce Sephora, ale tentokrát jsem sáhla po tomto sametovém pudru, který perfektně kryje nedokonalosti, ale přitom je velmi přirozený a pleť rozjasní a je po něm vážně taková jakoby sametová na dotek.
No, a kromě toho mě dostala ta krabička. Zrcátko je polohovací a rotační, takže si ho člověk může hezky natočit, jak potřebuje. Ne nadarmo se říká, že obal prodává, hm? :)

A když už jsem byla v tom výběru pudru, pořídila jsem si rovnou i nový make-up, protože ten, co používám teď, je sice super, ale je trochu hutnější, takže na léto jsem chtěla nějaký, který by byl lehký a v těch horkých dnech pleť příliš nezatěžoval. Zvolila jsem Revlon Colorstay Make up, který je určený pro smíšenou pleť, kryje, ale přitom má hodně lehkou texturu. I barvu se povedlo vybrat na jedničku, s čímž mi pomohli v El Nino parfumerii.

Jinak u mě přes léto vede právě spíš "no make up" styl, resp. tzv. nude líčení, takže stíny nosím jen v přirozeném hnědém odstínu (tedy já ho používám celý rok v podstatě) a rty většinou jen tónuji lehkým leskem nebo dám nude rtěnku. Linky nebo červená rtěnka je potom záležitost páteční či sobotní noci. ;)

A jak to máte vy? Jaké je vaše oblíbené letní nebo i podzimní líčení a objevily jste třeba v poslední době nějaké zajímavé produkty?
Určitě se s námi nezapomeňte podělit, rády vyzkoušíme.

Tak se mějte krásně,

M.


Today we  have new beauty tip for you and that`s for a compact powder Bourjois Paris Silk Edition. I`ve decided to make a change after a while as I have been using Sephora powders for some time but this time I`ve chosen this velvet one which perfectly covers imperfections but still remains natural and brighten it so it feels very soft to the touch.
Besides I was absolutely impressed by the cover, the upper part with the mirror is variable so you can rotate it as you need to. Well who said that the cover sellsthe product right? :)

And as I was in the cosmetic shopping process I picked new make up too because the one I`m using now is very good but it`s a little bit more solid so I wanted something  lighter for these hot summer days. I`ve chosen Revlon Colorstay Make up which is suited for combination skin, covers but has a very light texture.

Thanks to El Nino perfumery and their advice I`ve also picked the right hues which is very important. Over the summer I prefer "no make up" style or nude make up  in general so I use only natural brown and neutral eye shadows (well I use those all year long) and a light lip gloss or nude color lipstick. Eye liners and red lipsticks are meant for Friday or Saturday nights though. ;)

And what do you prefer? Wat is your favorite summer or autumn make up and have you found some interesting products lately?
Don`t forget to share with us we`ll be pleased to try.

Have a great day,

M.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig