From Prague to New Jersey

2. 5. 2016

REDKEN VOLUME AMPLIFIER SPRAY

Redken

Po delší pauze pro vás máme opět kosmetický článek a recenzi na zhušťující a pečující sprej pro jemné a normální vlasy Body Full Volume Amplifier Spray od firmy Redken.

Na moje dlouhé vlasy potřebuji takové přípravky, které je nezatíží, neslepí a při rozčesávání nepolámou. Zároveň jim ale potřebuji dodat objem. Obecně úpravou svých vlasů moc času netrávím, po umytí je jednoduše vysuším fénem v předklonu a nosím je většinou rozpuštěné nebo stažené do culíku. Žehlím nebo naopak vlním je jen výjimečně. Nejdůležitější jsou pro mě zdravé vlasy, protože potom vypadají skvěle i bez složitého stylingu. Používám proto kvalitní šampon a samozřejmě kondicionér. Mám štěstí, že netrpím na roztřepené konečky ani jiné vlasové problémy, takže třeba masky využívám také jen občas. Po umytí použiju pěnu nebo nyní právě tento objemový sprej a také ochranu proti horkému vzduchu při fénování. Rozčešu, nechám chvíli volně schnout a pak vyfénuju.

Tenhle sprej od Redkenu jsem si proto oblíbila, vlasy po něm totiž opravdu nejsou slepené, těžké a rozhodně ne zplihlé. Chce ho tedy dávkovat s rozmyslem a množství nepřehánět. Poprvé jsem neměla odhad, takže jsem ho dala víc a vlasy se mi hodně rychle zmastily. Při druhém použití už to ale bylo bez problému a vlasy mám teď pokaždé jemné, uhlazené, ale při tom drží tvar a mají objem. A ani s elektrizováním teď nemám problém, takže myslím, že to svědčí o kvalitě produktů, které nyní používám.

Určitě tedy doporučuji vyzkoušet, pokud chcete vlasům dodat nějaký ten objem, koupíte ho např. na www.elnino.cz  spolu s dalšími přípravky od značky Redken.

M.


After a while we have a new beauty post and a review for the thickening and caring spray for fine and normal hair Redken Body Full Volume Amplifier Spray.

For my long hair I need products that won`t weigh it down, stick it or cause any other damage while brushing. At the same time I need to put some volume. I don`t spend much time by styling my hair in general, after washing I simply blow dry upside down and most of the time wear just loose hair or pulled back into a ponytail. Straightening or waves are more an exception. The most important for me is healthy hair for sure because then it looks great even without a complicated styling. I use best quality shampoo and conditioner. I`m lucky because my ends don`t frazzle and I don`t have any other hair troubles so I use hair masks also just once in a while. I use volume mousse or now this Redken volume spray after washing and also a heat protection care. Brush, let it air-dry for a while and then simply blow dry.

This Redken spray became one of my favorites because I don`t have a feeling of sticked, heavy or lanked hair. Just be careful how much you gonna use. First time I put too much and the hair got greasy faster. But next time everything was ok. Since then my hair is soft and yet full volumed. Also no electrification problems recently so I think it`s a proof of a quality of the products I use at this time.

If you want to put your hair some volume you should definitely try this spray. This and also other Redken products are available at www.elnino.cz.


Kiss, M.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig