From Prague to New Jersey

13. 5. 2016

FRIDAY THE 13TH

Krásné odpoledne všem,

musíme se přiznat, že fakt, že dnes je pátek třináctého, jsme zaregistrovaly jen podle reklamního emailu od H&M , které i takového data umí využít.

No, takže věříte všem těm pověrám, že se jedná o nešťastný den? Když jsme zapátraly po historii těchto pověr, vážou se k jedné katastrofě větší než druhé, ale málokdo je dnes bude znát, a tak si většinou pouze jen vsugerujeme, že tento den se prostě budou dít samé hrozné věci. Ale víte sami, jak to je, někdy má člověk pocit, že pátek třináctého je celý týden. Takže jestli jste dnes měli v plánu zamknout se doma a nikam nevylézat, byla by to škoda. Venku je krásně a víkend je před námi, takže to nejsou až tak špatné vyhlídky, že? 

Takže kašlete na pověry a užijte si dnešní den stejně jako vždycky!

Vaše BBP


Hey everyone,
we have to admit that we have noticed the fact it`s Friday the 13th today just thanks to the H&M newsletter as they know how to exploit even the date like this for commercial use.

So do you believe all the rumors that it`s a bad day? We searched the history a bit and found out that it`s linked to many catastrophes and disasters but we`re pretty sure nobody would know them nowadays so it`s mostly our very own conviction something bad must happen today. But you know how it is. Sometimes we feel like it`s Friday 13th the whole week right? Thus as long as you planned to lock yourself home and don`t go anywhere it`d be a shame. It`s beautiful oustside the weeknd is ahead so it doesn`t sound that bad right?

So fuck the rumors and enjoy this day as much as all the others! :)

Yours BBP

friday13th

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig