From Prague to New Jersey

23. 5. 2016

WEEKEND IN PICS

Krásné ráno všem,

při psaní dnešního postu a vkládání fotek jsme měly celou dobu úsměv na rtech, protože pro vás máme dávku víkendových fotek. Počasí bylo nádherné, ve městě se konala spousta akcí, na kterých jsme se byly podívat a vůbec vše jsme si užívaly na plno, takže proto ten úsměv.


Good morning everyone,

we were smiling all the time while preparing this post as all these pictures reflect our beautiful weekend. The weather was great, we attended some interesting events and enjoyed the whole time as much as we could.

breakfast

Sobotní ráno jsme odstartovaly v karlínské Esce, kde se z takové snídaně stává rovnou i oběd. Všem tohle místo jen doporučujeme. Úžasné jídlo, stylový interiér a milá obsluha.
Dopoledne jsme také v Mánesu stihly Lemarket - moderní tržiště. Kdo z vás se byl podívat, jistě nám dá za pravdu, že tolik inspirace na jednom místě už dlouho nikde nebylo k vidění, ale o tom vám určitě ještě napíšeme.
No a protože každý den městský holky prostě nejsme, občas se dostaneme i za Prahu. Tedy, dost často...:-)
Nezapomněly jsme tedy ani na naše čtyřnohé mazlíčky a vyjely s nimi za město, ale všeho s mírou, takže celý víkend jsme zakončily nad tímto článkem u sklenky dobrého vína.

Mějte fajn den a užívejte všech maličkostí, které ten den dělají lepším.

BBP


Saturday morning started in Eska Karlín, where even a simple breakfest becomes a brunch easily. We really recommend this place to everyone. Delicious food, stylish interior and nice service.
We also manage to visit Lemarket - modern marketplace in Mánes. We`re pretty sure that those who were there would definitely agree that so many inspirational people and products at one place haven`t been seen for a long time, but we`re gonna write about that more later.
Well and because it`s nice not being city girls all the time we also like to get out of Prague sometimes.
So we didn`t forget our doggie friends and took them for a trip outside the city and we finished the whole weekend with the glass of wine in our hands preparing this post. :)

So have a great day and enjoy all the small things that can make your day.

Yours,
BBP

FullSizeRender (9)

trip

trip

IMG_4681

lemarket

lemarket

laboheme

IMG_4724

breakfast

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig