From Prague to New Jersey

24. 10. 2019

ESTÉE LAUDER CORNER


Není to tak dlouho, co jsme vám psaly o našich podzimních hvězdách, které se pravidelně vrací do našich kosmetických taštiček. Přece jen je to období, které si právě v líčení užíváme o něco více a  možná i déle. Z letních pětiminutovek se tak stává podzimní desetiminutovka. Je to takový můj každodenní rituál, při kterém používám produkty, o kterých vím, že splňují to, co potřebuji a hlavně to, co slibují.

O ikonickém make-up Double Wear od Estée Lauder u nás zaznělo už hodně. Myslím, že pro nadcházející měsíce je prostě ideální volbou. Používáme ho s Martinou několik let a stále se k němu vracíme. Je lehký, skvěle kryje a opravdu se můžete spolehnout, že i po několika hodinách bude stále na svém místě. No, a s pomocí rozjasňující báze The Iluminator Radiant Perfectiing Primer + Finisher je to pak super kombinace.

Řasenka. To je kapitola sama o sobě. Kdyby nic jiného, tak alespoň řasenka. V tomhle jsem "konzerva", ale já už roky používám jen jednu. Tedy tu jednu konkrétní značku. Vždy, když jsem sáhla po nějaké (pro mě) nové, byla jsem většinou zklamaná. No, někdy se to zlomit muselo. Sumptuous Rebel je vážně skvělá. Trochu jsem se vyděsila, když jsem poprvé viděla kartáček. Ten je delší a poměrně hubený, ale dobře se s ním pracuje. Řasy oddělí a opravdu zvýrazní.

A to nejlepší nakonec. Rty. A teď už si jen vybrat. Matná nebo lesklá? Přesně, podle nálady. Zkusila jsem řadu Pure Color Envy - ikonickou Rebellious Rose, a to modelující rtěnku, matnou tekutou rtěnku a lesk. Nádherné balení, zlaté detaily, magnetické uzavírání. Pravda, to jsou maličkosti. Za to barva a hlavně výdrž. Neskutečný!

Dejte mi vědět, jak ty líčící chvilky probíhají u vás a hlavně, na jaké produkty nedáte dopustit.

N.





SHARE:

4 komentáře

  1. Krásné fotečky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Patricia Matiss8. ledna 2020 v 0:20

    Také miluji EL rtěnky a tyto envy jsou naprosto úžasné. Zdravím tě, Niki 💗
    Pat

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig