From Prague to New Jersey

30. 10. 2019

SLOUCHY JEANS


Jeden z nejžhavějších trendů aktuální sezóny - SLOUCHY JEANS. Do češtiny to nelze jednoslovně přeložit, ale kdybychom se to snažily vysvětlit, pak asi jako "měkké, relativně nestrukturované džíny volného střihu".

Každopádně je to jeden z těch trendů, který budete buď milovat anebo nesnášet. Na jednu stranu jsou totiž neuvěřitelně cool (a navíc pohodlné) a na druhou stranu jsou taky absolutně antisexy. Nemluvě o tom, že vám přidají tak 10kg. :-)
Vše je ale o přístupu a o tom, jak se vy sama "ve své kůži" cítíte. A pokud je šikovně zkombinujete, garantujeme vám, že budete za hvězdu kamkoliv vkročíte. Chce to ale trochu odvahy, to ano.

Pokud si nejste jisté, s čím takové kalhoty na podzim nosit, nechte se inspirovat naším výběrem. Nás teda baví hodně s podpatky i teniskami.

Největší výběr jich má podle nás Zara, kde najdete nejen klasickou modrou a černou denimovou variantu, ale i krásné podzimní barvy jako khaki a hořčicovou.

Ačkoliv na trendy už zas tak moc nedáme a spíše pořizujeme neutrální kousky, které jsou kvalitní a trvanlivé, čas od času to něčím trendovým přeci jen oživíme a slouchy jeans rozhodně vyzkoušíme. 

Co vy a tento trend? Líbí x nelíbí?

M.




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig