From Prague to New Jersey

25. 9. 2019

PODZIMNÍ RADOSTI || AUTUMN STARS


Jak klesnou teploty pod dvacet stupňů, loučím se s létem. Tedy o důvod víc udělat si radost a přivítat novou sezónu. Dnes v podobě několika kosmetických hvězd.

O ikonickém make-upu od Estée Lauder Double Wear jsme vám psaly mockrát. Podzim a vůbec chladnější období je pro něj jako dělané, a to hlavně pro jeho skvělé krytí. A na pocit masky zapomeňte. Celý den bude fakt na svém místě.

Skvěle se doplňuje s bází The Iluminator Radiant Perfecting Primer + Finisher. Obsahuje totiž extrakt z rýžových otrub, vitamín E a bambucké máslo, takže pleť hydratuje a jemně prozaří. Můžete ji použít před nanesením make-upu, jako klasickou bázi, ale také během dne k osvěžení líčení. Stačí vklepat jen malé množství na lícní kosti, horní ret nebo pod obočí.

A aby tomu nechyběla trocha barvy, mám tu tyhle dvě krásky. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim - Contrary Fuchsia a Rouge Paradoxe. Pokud jste milovnice matných rtěnek, tak tohle je přesně ta, která vám nesmí chybět. Na rtech vytvoří příjemný až sametový efekt a troufám si říct, že úplně zapomenete, že ji na rtech vůbec máte. Nemusíte se bát žádného vysušení nebo nepříjemného pnutí rtů. Tenký hrot zajistí bezchybné nanesení a ty barvy. Nádhera!

Jak si užíváte podzimní líčení vy?

N.


When temperatures fall down under 20°C I give my farewell to the summer. One more reason to treat yourself and welcome new season. Today with couple beauty top stars.

We have mentioned iconic Estée Lauder Double Wear make-up many times. It's like it has been made for fall and colder weather in general specially for its coverage. But without feeling heavy or unbreathable. Just stays on nicely all day.

It makes such a great couple with The Iluminator Radiant Perfecting Primer + Finisher base which contains rice bran extracts, vitamin E and shea butter so it hydrates your skin and helps to make it radiant. You can use it before putting make-up on or also during the day to refresh it. Just tap little amount on your cheeks, top lip or under eye brows.

And last but least let's add some color too. These two beauties Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim - Contrary Fuchsia and Rouge Paradoxe.  If you're matt color lipsticks lover like us this is your must have. It creates velvet effect on your lips and you're going to forget that you're actually wearing a lipstick. You don't have to be worried that it would dry your lips or stress it anyway. Thin tip secures flawless application. And the colors! Omg!

How do you enjoy autumn make-up?

N.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig