From Prague to New Jersey

16. 10. 2019

PODZIM PŘEJE TENISKÁM || SNEAKERS MOOD


Než se objeví první sníh, budeme je nosit a troufáme si říct, že i vy.  Některé ani ten sníh neodradí. Ano, řeč je o teniskách. Ty jsou totiž už pár let na výsluní a nevypadá to, že by je jen tak něco sesadilo. Dokážou totiž skloubit ty nejlepší vlastnosti. Tou největší je jistě pohodlí. Což oceníme všichni. A tou druhou důležitou vlastností je to, že dokážou být zároveň i stylové. Co víc si přát. Cítit se celý den pohodlně a ještě vypadat dobře.

Podzim je určitě ideálním obdobím, a tedy o důvod navíc, pořídit si nový pár. Bílé ugly shoes vystřídaly černé ugly shoes, co přijde dál!? No, nevíme, ale dnes vám ukážeme několik párů, se kterými budete připraveni na všechno. I na nové módní trendy. Nebojte se kombinovat a užívat si je téměř s čímkoli. Vypadají totiž skvěle při jakékoli příležitosti.

Jako první "must have" jsme vybraly tenisky francouzské značky Veja. Tentokrát nemluvíme pouze o módní záležitosti, ale celý tento brand má o dost hlubší smysl. Od začátku totiž plní svůj největší slib, a to o ochraně životního prostředí. Výrobní procesy probíhají bez dopadu na přírodu. K výrobě je používán amazonský kaučuk, polyester z recyklovatelných PET lahví, kůže a bavlna, kterou nakupují od rodin ze severovýchodu Brazílie, a tím tak podporují hospodářství v tomto regionu. A tohle má prostě smysl! Vybraly jsme pro vás klasický model, který vás ovšem jen tak neomrzí. Pokud chcete vidět další, na e-shopu Spartoo (tady) - jich najdete spoustu a hlavně (!) mají i dětské modely.



No, a ještě jsme vám chtěly ukázat, že se nemusíte bát zvolit tenisky k jakémukoli outfitu. Ve městě budou vypadat skvěle s hedvábnou sukní, dlouhými šaty nebo u našich oblíbených cullotes. A ty odvážnější z nás se takhle klidně půjdou podívat i do lesa. Proč ne!? A aby vás to bavilo ještě víc, vybraly jsme několik párů těch "barevnějších" a stejně tak neokoukaných. Tak a teď jdeme vymyslet, které by se nám hodily do našeho šatníku nejvíc.


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig