From Prague to New Jersey

11. 1. 2015

SEXY BUMS

První várka cviků, na které jsme vás navnadily v týdnu a které vás zaručeně dostanou zpět do formy, je tu. Dnes se zaměříme hlavně na tvarování hýždí a zadní strany stehen. Vše jsme vyzkoušely a vlastně stále zkoušíme na vlastní kůži. Cviky můžete bez problémů dělat doma a při pravidelném opakování jistě uvidíte pozitivní výsledky.

Všechny cviky provádíme ve třech sériích po dvaceti opakováních na každou nohu, ale kdo zvládne víc..

Takže jdeme na to!


1.Základní poloha je na předloktí. Hlava by měla být vytažená a záda rovné. Kolena bychom měli mít od sebe asi na šíři pánve. Nohu máme v koleni v pravém úhlu a zvedáme směrem ke stropu a zpět dolů, nepokládáme úplně na zem.
DSC_0073

DSC_0074


2. Druhý cvik je téměř stejný jen s tím rozdílem, že nohu nevracíme k zemi zpět, ale provádíme pouze malé hmity směrem ke stropu. Nezapomeneme na rovná záda a pevné bříško.
DSC_0069


3. V tomto cviku máme nohu nataženou a pouze malými pohyby zvedáme nohu od země a zpět nahoru, nohu nepokládáme úplně na zem.DSC_0076


4. To nejlepší jsme si nechaly samozřejmě na závěr. Základní poloha je stejná jako na začátku. Noha směřuje opět ke stropu a v koleni svírá prvý úhel, nyní nohu vracíme směrem dolů v překřížení přes druhou nohu, poté zpět ke stropu a dolů k zemi (nepokládáme úplně). Znovu ke stropu, překřížení, nahoru a k zemi.
DSC_0078

DSC_0077

DSC_0078

DSC_0074

SHARE:

2 komentáře

  1. Nice :) ukážu ti ještě více cviků na zadeček Nikolko :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já snad na to taky vlítnu... paráda Niki...mimochodem máš fantasticky plochý břicho :-*

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig