From Prague to New Jersey

7. 1. 2020

NÁŠ PROSINEC || FAMILY TIME


Prosinec je za námi a my věříme, že období svátků a Vánoc je i pro vás jedno z nejhezčích období roku, a tak si ho rádi připomenete s námi.

V našem vánočním přání jsme vám ukázaly nové - skoro - společné fotky. Skoro proto, že jsme opravdu fyzicky nemohly být spolu. A i když by měly být právě Vánoce obdobím radosti, klidu a času stráveného s blízkými, ne vždy je to možné. Takže alespoň takhle na dálku jsme na tu chvilku mohly být jedna vedle druhé. Tolik o našich společných svátcích.

Jinak prosinec byl asi klasikou - poslední vánoční ladění domácnosti, veselé pečení, nákup dárků. Všude stejné. Jen jsme to letos obě pojaly tak nějak víc v klidu a rozhodně se toho budeme držet i v dalších letech. Přece jen více vnímáme, že je to celé o rodině. A o společných chvílích, zážitcích. 

Dejte nám vědět, jak probíhají vaše Vánoce a jak jste oslavili poslední den v roce?

Vaše BBP

Vánoční pečení. Stejně, jako loňský rok, za doprovodu kamarádky a dětí, které dokáží z jedné místnosti během několika minut vytvořit něco nepopsatelného. Ale už teď se těším na příští rok! 

Poslední den v roce. Oslavy už neprožíváme tak bouřlivě, jako pár let zpět, ale ono to zase přijde.

Po několika měsících nový sestřih.

 Jedna snídaňová. Ovesná kaše, ovoce a spousta oříšků. Tohle milujeme!

 Chunky boots vs. holé kotníky. 

 Čerstvá manikúra. Někdy se povede, když celá rodina spí.

 Grey mood. Po celý rok, ale především v zimě, si užíváme kvalitních materiálů, které nejen že skvěle vypadají, ale my zůstáváme stále v teple. A naše oblíbená vůně je takovou hřejivou tečkou. 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig