From Prague to New Jersey

28. 12. 2019

SILVESTROVSKÝ OUTFIT || LAST OUTFIT IN 2019


Štědrý den za námi, a tak je čas začít přemýšlet, co si oblékneme poslední den roku 2019. Novoroční oslavy jsou spojeny s bublinkami, party, ohňostroji, třpytky... 

Celý rok trávíme spíše v neutrálních barvách a v běžných modelech, proto se nebojte právě tuto noc trochu zazářit! A to klidně i ve vašem obýváku. Vybraly jsme totiž několik outfitů, s kterými rozhodně nešlápnete vedle, ať už vás čeká žhavá party anebo poklidný večer s rodinou.

Užijte si poslední noc tohoto roku!

Černá klasika.
Malé černé jsou základem každého šatníku. Silvestrovská noc si zaslouží jejich slavnostnější verzi, zvolte nějaké s flitry anebo samet.


 Extravagance.
Pokud se nebojíte trochu experimentovat, sáhněte po flitrových kalhotech extravagantnějších střizích, určitě se to vyplatí.

Zlato a stříbro.
A to nemluvíme jen o špercích. V šatech v barvách drahých kovů budete zářit celou noc.



Sexy.
Pokud chcete zkusit něco odvážnějšího, oblečte šaty v zářivé červené barvě s holými zády anebo zvolte flitrované mini. Nezapomeňte, poslední den v roce! Tak ho zakončete ve velkém stylu, i když budete třeba v pohodlí domova.


Detail.
Pokud nechcete jít do celoflitrových outfitů, zkuste outfit oživit třeba jen zajímavým topem s trochou toho třpytu. Skvěle bude vypadat s klasickými cigaretovými kalhotami, sukní, ale klidně i s džínami.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig