From Prague to New Jersey

11. 12. 2019

LISTOPADOVÝ FOTOREPORT || NOVEMBER IN PICTURES


Krásné ráno,

Mikuláš za námi a tak je nejvyšší čas si opět v obrazech shrnout předcházející měsíc.

Na začátku listopadu se Nikol zúčastnila autogramiády knihy Sladká inspirace, za kterou stojí neméně inspirativní autorka. To, že se celá akce nesla díky těm úžasným zákuskům v úžasné atmosféře je věc jasná, ale kniha byla vydána ve spolupráci s Kapkou naděje. Jejím zakoupením tak zároveň podpoříte nadaci, která dlouhodobě pomáhá dětským onkologickým pacientům a jejich rodinám. Takže zakousnout ty vynikající kremrole a možnost odnést si tuto knihu byl takový malý balzám na duši. Pokud i vy budete chtít listovat touto knihou, můžete zakoupit na stránkách marzicake.cz

Listopad byl plný barev, spadaného listí a dalších dobrot. Od sladkého jsme skočily k tradičním chodům amerického Dne díkuvzdání. A oslavě svátku. Takže náš listopad byl celý jedna velká oslava.

A jaký byl ten váš?

Vaše BBP

Sladká inspirace. A sladká výslužka.

Křest knihy Sladká inspirace - O kapku lepší sladkosti Marzicake.

Během chladných dnů je hydratace hodně důležitá, a tak nám nechybí v žádné kabelce krém na ruce. 

Stejně jako péče o rty. O odstínu Rebellious Rose od Estée Lauder jsme vám psaly v jednom z posledních článků. A stále je naším favoritem.

Spadané listí a barvy podzimu jsou jednou z nejhezčích věcí na podzimu. Při dlouhých procházkách s kočárkem si jich náležitě užíváme.

Od jedné knihy k druhé. Náš malý čtenář.

Americké speciality na Den díkuvzdání. Vynikající!
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig