From Prague to New Jersey

6. 12. 2019

DOPLNĚNÍ ZIMNÍHO ŠATNÍKU || WINTER IS COMING


Za pět minut dvanáct přicházíme, ale to jen proto, že o víkendu by mělo být poměrně příjemně, takže jsme spoléhaly na to, že i vy budete mít skvělou nálada a větší chuť doplnit svůj šatník a připravit ho na pořádnou zimu.

Vybraly jsme pro vás několik věcí, které by nám tohle období mohly udělat o něco hezčí, ale hlavně stylovější. No, a nezapomínáme na to, že máme rozepsaný vánoční seznam materiálních přání, a tak se podobná inspirace hodí nejen nám.

Kabát

Před příchodem prvních chladných dní jsme nechaly vyčistit ty naše, ale co si budeme povídat. Do nové sezóny to chce vkročit v novém kabátu. Jestli se nevyplatí na něčem šetřit je to právě kabát. Vybírejte kvalitní materiál, ať už vlnu či kašmír nebo alespoň vysoký podíl těchto materiálů. Bude to investice na dlouhou dobu.




Kožené boty

Oblíbily jsme si švédskou značku Vagabond. Na našem trhu žádný nováček. Jedná se o opravdu nadčasové kousky, které jsou nejen kvalitní, ale také velice pohodlné. Jeden takový pár váš ranní krok udělá hned o něco veselejší.


Kvalitní svetr

Jestli zůstat opravdu v teple, podívejte se třeba po kašmíru. Budeme se opakovat, ale nejen že vám vydrží opravdu mnoho let (při správné péči), ale také vás zahřeje. Zkuste tedy těch několik módních letos vyměnit za jeden opravdu kvalitní svetr.



SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig