From Prague to New Jersey

26. 11. 2019

CO SE SKRÝVÁ V MÉ KABELCE || WHAT'S IN MY PURSE


Dámská kabelka (či ledvinka) je kapitola sama pro sebe. Je to nejen módní doplněk našeho outifu, ale zároveň taková naše malá svatyně, ve které si nosíme kolikrát "celý svůj svět". Záleží jen na tom, jak velký ten svět zrovna v daný den bude, což se odvíjí od našeho harmonogramu a tedy velikosti kabelky.

Některé věci nám ale v kabelce nechybí nikdy. Stálice, bez kterých se neobejdeme téměř každý den. 

Dnes vám tedy ukážeme, co je aktuálně našimi must haves, které nám nikdy nechybí v kabelce a provází nás na všech našich cestách, ať už jdeme jen na nákup, anebo vyrážíme na celý den pryč.

Cestovní velikost našeho oblíbeného parfému Byredo
Matná rtěnka, lesk nebo balzám. Vždy volíme podle nálady. Nejčastěji ovšem Dior Addict Lip Glow lehký balzám v jemně růžovém odstínu nebo naši oblíbenou YSL Rouge Pur Couture v klasické červené.
Balzám na ruce EOS, který střídáme s dokonalým Chanel La Creme MainOkamžitá hydratace pro vysušenou pokožku v kompaktním balení ideálním na cesty.

Samozřejmě nechybí malý zápisník, do kterého si kromě denních úkolů zapisujeme veškeré myšlenky, které nás napadnou během dne a které nechceme zapomenout, stylová marble powerbanka, díky které nám už nedojde baterka v telefonu v tu nejnevhodnější chvíli. Však to určitě znáte!
A místo se samozřejmě musí najít pro peněženku, gumičku do vlasů, žvýkačky, kapesníky a všechny podobné nezbytnosti.

A protože milujeme podobné články - "nahlédnutí do kabelek" - dejte nám do komentářů vědět, jaká věc musí být vždy zrovna v té vaší kabelce?

Vaše BBP


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig