From Prague to New Jersey

10. 9. 2019

VLASY KORUNA KRÁSY || BIOLAGE HAIRDRESSER


Nedávno jsem na instagram dávala fotku, kterou vyfotila má kadeřnice - taková ta před a po. Tyhle fotky mě vždycky hrozně baví, protože ty rozdíly jsou většinou neuvěřitelný, takže jsem si říkala, že to chci vidět i na sobě.  No, jasně, nevěřila jsem. 

A tak jsem si říkala, že všechny mé poslední články, které se týkaly kosmetiky, byly jen o pleti. Ať už to byl třeba můj ranní rituál nebo skin care. Těch pár kroků, které dodržuji a přípravky, na které nedám dopustit. Říkala jsem si, že stejně tak bych si měla udělat chvilku na péči o vlasy, které po těhotenství nebyly úplně v nejlepší kondici.

Trefa do černého. Sáhla jsem totiž po řadě Matrix Biolage R.A.W. Vybírala jsem úplně náhodně. Jen jsem si přečetla složení, které mi bylo hodně sympatické a tím bylo vlastně rozhodnuto.

Tento žlutý zázrak je z 86% tvořen z přírodních ingrediencí a je z 93% biologicky rozložitelný. Obsahuje med a quinoa, to je kombinace. No, a právě díky těmto složkám se dostane vašim vlasům hloubkové péče, a to především těm z vás, které máte vlasy suché. Dříve jsem téměř denně sahala po kulmě nebo žehličce, takže konečky vlasů jsem měla suché skoro pořád. Navíc neobsahuje žádné silikony, parabeny, sulfáty a ani umělá barviva.

Za mě z této trojice top produkt. Je totiž z velké části tvořen také z přírodních ingrediencí a je z 91% biologicky rozložitelný. Je určen pro barvené vlasy, kvůli obsahu kokosového mléka a rostlinného výtažku ze zrcadlovky bílé z jejichž semen se získává mokřadový olej. Ten uhlazuje poškozené vlasové vlákno, takže vlasy jsou po použití kondicionéru hebké, lesklé a skvěle se rozčesávají. Opět zde nenajdete silikony, parabeny, sulfáty nebo umělá barviva.

To je taková třešnička. 100% přírodních složek a z 99% biologicky rozložitelná. Yes! A to složení - olivový olej, brutnákový olej, slunečnicový olej, olej z devaterníku penízkovitého, meduňkový esenciální olej a fenyklový esenciální olej. Skvěle vlasy vyživí a poskytuje jim přirozený lesk. Právě díky svému složení ji můžete využít i na masáž pokožky celého těla.

Pokud chcete vyzkoušet něco nového, všema deseti doporučuji tuto řadu. Mrkněte i na další produkty. 

N.




SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig