From Prague to New Jersey

2. 4. 2019

BABY, SPRING IS COMING


Že už je jaro za rohem, o tom není pochyb - článek o jarních kouscích, které vám nesmí letos chybět, jste už jistě četli, ale aby to nevypadalo, že jsem úplně zapomněla na naší rubriku "mamma corner". No, nezapomněla. Ba naopak! Tak mám dnes pár tipů na jarní garderóbu i pro ty nejmenší. U nás už je těch kousků více, než dost, takže na teplé dny se těšíme oba, i když každý asi z jiného důvodu.

V pravidelných vlnách a hlavně tedy s postupným odrůstáním odkládám a pořizuji věci pro syna, ale častěji spíše kupuji, co mi tak jako padne do oka. Nejvíce u mě (!) vede Lindex, a to hlavně kvůli materiálu. Oblečení pro děti je vyráběno z organické bavlny - a je to vážně znát. Všechny ty věci vypadají stále dobře (teda pokud jsem zvládla ihned vyprat zbytky oběda), ale hlavně asi jako u jediné značky oblékne Miky i menší velikosti, než u těch ostatních, takže spoustu věcí máme už opravdu dlouho.

Vybrala jsem pár kousků, které by se hodily na jaro. Nejen nám. :-) No, a pár z nich už máme doma.

A jaké značky vedou u vás?

N.


No doubt that spring is right behind the corner - we believe you've already seen our post about spring must haves but I don't want you to think I've forgotten about "mamma corner" section.
Don't worry I haven't! So today I have some tips for spring fashion for our youngest ones. At our house we're already nicely supplied so both of us are looking forward to warmer days. Although each one probably its own way.

I regularly update my son's closet not only as he grows but also with pieces that draw my attention. My No.1 is now Lindex specially because of their materials. Children's clothes are made of organic cotton - and you can really see (and feel) the difference. Everything still looks great (when I manage to wash lunch leftovers fast enough) but most important Miky can fit into smaller sizes than with other brands so some items have been with us for quite a long time.

Let's check some of my picks that I believe everyone could use for upcoming season. Not just us. :-)

And what brands are on your TOP list?

N.


Mrkněte na novou kolekci - tady.



SHARE:

3 komentáře

  1. Já doporučuji FB stránku Nadrobky, mají tam handmade skoro 100% bavlněné kousky a vyladíte si mimino do posledního detailu, asi tam za chvíli zkrachuji :D
    Monča M.

    OdpovědětVymazat
  2. Já doporučuji FB stránku Nadrobky, mají tam handmade skoro 100% bavlněné kousky a vyladíte si mimino do posledního detailu, asi tam za chvíli zkrachuji :D
    Monča M.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig