From Prague to New Jersey

29. 4. 2019

GIVEAWAY - SUN KISSES


Krásného počasí a prvních slunečních paprsků jsme si sotva užili, ale protože se i my těšíme na další příval vitaminu D, myslíme hlavně na naše a dnes tedy i na vaše zdraví. 

Na léto jsme totiž vybavené touhle úžasnou sestavou od špičkové kosmetiky Piz Buin, která je jedničkou v péči a ochranu pokožky před slunečním zářením. 

Chránit nás bude: 
Piz Buin In Sun Duo SPF10 + SPF20 - kompletní ochrana, která poskytuje celodenní hydrataci. Je jen na vás, kterou si vyberete. 
Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Spray SPF30 - za nás úplně skvělá věc, protože nejen že chrání vaši pokožku před slunečními paprsky, ale také obsahuje unikátní komplex Calmanelle, který zabraňuje podráždění pokožky. Snadná a rychlá aplikace je pak příjemným doplňkem.
Piz Buin In Sun SPF30 ochranný balzám na rty - ruku na srdce, dost často na ochranu rtů před sluncem zapomínáme, ale tomu už je konec. Tento ochranný balzám s vanilkovou příchutí obsahuje revoluční technologii HelioplexTM, která chrání pokožku před slunečními zářením. Tato technologie odráží negativní vlivy slunečního záření, takže výsledkem je zdravá a neporušená pokožka. Takže žádné popraskané a vysušené rty. 

Péče po opalování je stejně důležitá, jako před opalováním, a proto bychom na ni neměli nikdy zapomínat.
Piz Buin After San Instant Relief Mist Spray - složení tohoto lehkého spreje je obohacené o kyselinu hyaluronovou, která poskytuje okamžitou hydrataci, během které dochází k obnovení vlhkosti pokožky. Aplikace je opět díky spreji velice jednoduchá a příjemná. Nezanechává žádný mastný film, krásně se vstřebá.
Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising Lotion - zklidňující mléko, které zintenzivňuje přirozené opálení až o 33 % již po první aplikaci, takže pokud chcete, aby vaše pokožka ještě rychleji a zdravě dostala opálený vzhled, toto mléko je neodmyslitelnou součástí péče o vaše tělo. 

Ve spolupráci s El nino máme stejný balíček sluneční péče také pro jednoho z vás.  Soutěží se na našich instagramech @nikolaknizkova a @martinaslabaTak si to nenechte ujít!

Vaše BBP


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig