From Prague to New Jersey

9. 4. 2019

CO NESMÍ CHYBĚT V MÉ KOSMETICKÉ TAŠTIČCE || MY COSMETIC BAG ESSENTIALS



Jsou věci, na které v dekorativní kosmetice nedám dopustit, a i když ráda zkouším nové produkty, jsou i stálice, ke kterým se pravidelně vracím a používám je denně.

Jednou z nich je řasenka Maybelline Lash Sensational - prostě jsem nikdy neměla lepší. Používám ji už spoustu let a pokaždé, když jsem zkusila jinou nebylo to prostě ono. Levnější, dražší - je to úplně jedno. Tuhle řasenku opravdu nedám z ruky (!).

Make-up Estée Lauder Double Wear - také jeden z top produktů, které s Martinou používáme obě dvě. Vybraly jsme si s pomocí přístroje Imatch správný odstín a myslím, že bychom nenašly lepší. Recenzi na tento make-up jsme už jednou psaly. Vidíte, nic se nezměnilo. Stále ho používáme.

Oční stíny MAC - tahle paletka a dvoje mono stíny, s tím si aktuálně hravě vystačím. A myslím, že na to procházení s kočárkem v parku je to někdy až až. :-) Teď vážně! Pravidelně v MACu objevuji podobné paletky, které pak používám stále dokola. Doma jich mám několik, ale tahle je má favoritka. Z devíti odstínů jsou zde nakombinované jak stíny matné, tak i lehce metalické. 

Jestli něco střídám podle nálady, tak rozhodně rtěnky. A hlavně je to jedna z těch věcí, u kterých se nebojím barev. Takže Bobbi Brown a má červená klasika - Parisian Red. Nechybí ani MAC a Please Me nebo Vegas Volt.

Poslední je rozjasňovač Bobbi Brown Brightening Brick - Naked, který můžete použít jako tvářenku, anebo jako pudr. Já tedy používám jen na lícní kosti, aby pleť působila takovým zářivějším dojmem.

Tohle je několik věcí, které najdete vždy v mé kosmetické taštičce, ať už jedu kamkoli. Na těch to mé rychlo líčení stojí a padá. Takže za mě jen doporučuji vyzkoušet!

Ale také by mě zajímalo, jaké jsou ty vaše top šminky, bez kterých nevycházíte z domu? Nebo ty, které si kupujete ihned po jejich vypotřebovaní? Budu ráda za nové tipy.

N.

There are some products in the world of decorative cosmetics that I truly love and although I like to try something new from time to time, these are my always-go-to that I use daily and come back to them every time.

First is a Maybelline Lash Sensational mascara - I don't think I've ever had better. I've been using it for years and every other I tried just wasn't enough. Cheaper or expensive, it simply didn't matter. This is definitely a TOP one for me (!).

Estée Lauder Double Wear foundation - also one of my TOP products which we both, Martina and me, use and love. We found our shade with Imatch tool and I don't believe we could ever find better one. We have already shared a review of this foundation on our blog and see? Nothing has changed. We're still truthful.

MAC eye shadows - one palette and two mono shadows, that's all I need. And I think that event that is sometimes too much for my walks with the stroller in a park. :-) Just kidding. MAC is definitely one of my favorite brands where I always found such eye shadow palettes that I then use over and over again. I own couple of them but this one is my most favorite one as it shows natural colors and great combination of matte and metallic shadows.

If there is something I like to swap according my actual mood it's definitely lipsticks. And it's also an area where I'm not afraid of colors. So that's why my favorite Bobbi Brown and classic red - Parisian Red. And there's also a spot for MAC and Please Me or Vegas Volt.

Last but not least is Bobbi Brown Brightening Brick - Naked highlighter which you can use as blush or powder. I use it on my cheekbones only to give my skin that glowing look.

Ok, these are few things you will always find in my cosmetic bag no matter where I'm going. My  five-minute make up essentials. Definitely worth trying!

But also let me know what are yours go-to products, your TOP 5 that you wouldn't leave house without. Or those you buy immediately again after running out? Would like to hear some new tips.

N.


SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig