From Prague to New Jersey

22. 2. 2021

DOMÁCÍ KAVÁRNA || MY COFFEE WEEKEND



Ke kávě vždy něco sladkého. Jestli se tohle týká i vás, jste na správné adrese. Dnes ale ovšem trochu z jiného konce. Servírování.

Jestli jsme během těch měsíců strávených tak trochu v jiném režimu začaly dělat něco pravidelně, bylo to pečení. Každopádně - my chtěly, aby to nejen bylo vynikající, ale také aby to nádherně vypadalo.

A čím jiným začít, než šálkem lahodné kávy a dnes v portugalské kvalitní kamenině značky Costa Nova, která je glazovaná při teplotách 1180 °C, takže vydrží opravdu hodně. Od této značky mám v kuchyni další krásné kousky a musím říct, že neustále pokukuji po nových kolekcích a produktech. Jedná se opravdu o velice kvalitní a nadčasové zpracování, které vám bude dělat dlouhá léta radost, a to nejen v kuchyni. Vzhledem k tomu, že je u nás aktuální téma výbava nové kuchyně už teď vím, kde budu čerpat inspiraci.

Mrkvový koláč (v mém podání) nebo klidně i nedělní bábovka, to bude příště, vypadá ještě lépe na skleněném podnose španělské značky Unimasa, která má ve své nabídce strašnou spoustu podobných pokladů. Pokud jste tedy také milovníkem všech kuchyňských, ale celkově bytových doplňků, rozhodně doporučuji se na tuto značku podívat. Jednoduchý a trochu i romantický design tomuto moučníku prostě sluší.

Mramorový hmoždíř. Věc, která by neměla chybět v žádné kuchyni, a proto mi asi chyběl dlouhá léta. Mám pocit, že to je věc, která by měla být vidět. Dodá pracovní ploše na důležitosti a já nechápu, že jsem si ho nepořídila dřív. Malá vychytávka, která se na výrobu pekanového krému hodila.

Drobnosti, které dělají z celého pečení zase o něco hezčí zážitek. Máte to stejně? Dejte mi do komentářů vědět, jakou dekoraci nebo podobnou věc do domácnosti jste si naposledy pořídili?

N.





SHARE:

2 komentáře

Blogger Template by pipdig