From Prague to New Jersey

6. 11. 2020

VITAMÍNY DOPLNĚNY || VITAMINS RELOADED

V srpnu Nikola sdílela článek s beauty tipy, které během léta objevila a testovala (najdete tady). Víte, že nás zkoušet kosmetické novinky baví, zároveň si ale myslím, že jsme obě i tak trochu "konzervy", já tedy určitě, a když najdu něco, co mojí pleti skutečně svědčí, držím se toho.

A přesně takovou stálicí je pro mě Dermalogica, které jsem, s drobnými "odbočkami", věrná už 4 roky. A tak jsem se opět vrátila ke svému nejoblíbenějšímu séru ever! :-) 

Biolumin-C sérum je totiž takový můj Svatý grál. Vážně. Strávila jsem posledních pár měsíců hledáním a studováním všech možných sér s vitamínem C, abych nakonec "skončila" zpět u své oblíbené Dermalogica. Nepochybuji, že i ta ostatní jsou skvělá, možná, že můžou být i lepší, ale po zvážení všech pro a proti, co se týká množství, ceny apod. jsem zkrátka raději sáhla po osvědčeném, než abych se vydala do neznáma. To ten můj konzervatismus.


[ENG]

In August Nikola shared a post with some beauty products tips she discovered and tried (you can read it here). You know that we like to try new beauty stuff but on the other hand we're both kinda conservative, at least I am, and when I find something my skin really likes I stick with it.

Dermalogica is exactly such thing for me and I've been its biggest fan (with occasionally cheating) for 4 years. And so I've returned to my most favourite serum ever! :-)

Biolumin-C serum is my Holly Grail. Seriously. I spent last couple months researching all kinds of vitamin C serums to find myself back with Dermalogica. I believe that all the others are probably great too who knows maybe even better but after considering all pros and cons regarding size, price etc. I sticked with the one I know instead of coming out of my comfort zone and try something unknown. That's that conservatism of mine.

S bioluminem-C jednoduše vím, do čeho jdu. Vím, co můžu očekávat a že ho má pleť miluje. Vyhovuje mi jeho lehká nemastná konzistence, díky které se do pleti krásně a rychle vstřebá a zanechá ji rozzářenou. Také vím, že mi vydrží dlouhé měsíce (poslední balení jsem měla přesně 7 měsíců při používání každý den ráno a večer!). Pro mě proto díky všem těmto vlastnostem zůstává bezkonkurenční. V ČR jsem Dermalogica produkty vždy brala ze Salon online. Tady v USA jsem šla ke zdroji a objednala přímo z Dermalogica. Zrovna jsem měla štěstí na moc fajn promo akci, kdy k séru byla navíc v ceně oční péče s vitamínem C a také několik cestovních velikostí, čehož jsem s nadšením využila a vybrala si kromě svých nejoblíbenějších produktů také novinku Hydro Masque Exfoliant, který jsem dnes vyzkoušela poprvé a myslím, že bude na mém dalším nákupních seznamu. :-) Co je pro mě novinka je tělová péče, kterou jsem se rozhodla vyzkoušet a objednala si i tělový krém. Tak o svých zkušenostech s ním vám povím někdy příště, až ho budu mít řádně otestovaný.

Pokud jste tedy třeba zrovna ve fázi hledání pleťového séra, anebo celkově pleťové kosmetiky, Dermalogica rozhodně stojí za vyzkoušení. Já za ni dám ruku do ohně.

M.

[ENG]

With biolumin-C I simply know what to expect and that my skin loves it. I like its light and non oily consistency that absorbs easily and leaves skin radiant. I also know that it lasts for months (I have the last one for exactly 7 months with using it every day am and pm!). With all this being said for me it's simply the winner. In Czech I always purchased Dermalogica through Salon online. Here in the US I went directly to Dermalogica. I got it with special promo going so there has been an eye treatment with vitamin C for free and I also could pick three free travel sizes which I happily did and aside from two of my favourites I also picked a sample of the new Hydro Masque Exfoliant which I tried today for the first time and I think it's going to be on my next shopping list. :-) What is new for me is body care that I decided to try and ordered a body cream so I'm gonna share my thoughts about it in couple weeks.

If you're maybe on a hunt for a serum or skin care in general Dermalogica is definitely worth considering. I swear by it.

M.





 
SHARE:

1 komentář

  1. Děkuji za typ na kosmetiku.Vůbec jsem ji neznala a zaujala mě Vaše publikace.Ať se Vam daří a hodně zdraví.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig