From Prague to New Jersey

10. 11. 2020

KOSMETICKÉ ADVENTNÍ KALENDÁŘE 2020 || EVERYDAY IS A SURPRISE

Adventní kalendář je krásným zpestřením pro celý prosinec, kdy se s každým dnem těšíte víc a víc, co přijde zítra. To kouzlo překvapení, co najdete v dalším okénku. A co teprve, až dojdete k tomu největšímu a pro děti asi nejdůležitějšímu. Dnes ale nebude řeč o čokoládových kalendářích, které jsou bezesporu klasikou (a také rozhodně potěší), ale o kalendářích plných kosmetických pokladů. Pro nás! Pro všechny holky a ženy! 

Píšeme sice kosmetických pokladů, které jsou asi z těch "holčičích" nejtypičtější, ale vzhledem k tomu, že se jedná o celkem oblíbenou záležitost (kdo by nemiloval překvapení), dnes seženete i adventní kalendář, ve kterém jsou šperky, svíčky nebo čaje. 

A protože my milujeme adventní kalendáře, daly jsme dohromady takového malého průvodce, do kterého jsme vybraly ty, které rozhodně potěší každou ženu. Tak ať máte z čeho vybírat! Teda asi tohle ukažte hlavně doma.

Sephora má každý rok nádherné adventní kalendáře, a to jak s produkty z jejich řady, tak samozřejmě top kosmetické produkty v mini verzích - Sephora Favorites Advent Calendar. Většinou se jedná o nejoblíbenější a nejprodávanější produkty. Je skvělé, že tak alespoň vyzkoušíte třeba produkt, který si chcete už nějakou dobu koupit, ale nechtělo se vám ihned investovat do plného balení. A navíc, co si budeme povídat, všechny tyto kalendáře sice nelahodí naší chuti, ale za to oku. A o pleti a tělu, ani nemluvíme! V kalendáři najdete značky jako Pixi, Huda Beauty, Mario Badescu nebo Natasha Denona. Další kalendáře z kolekce Sephora najdete tady.

Nádhernou záležitostí je tento rok kalendář od značky Benefit Shake Your Beauty. A ten se stal také naším favoritem. Je sestaven opravdu z těch top produktů, které bychom doporučily všema deseti. A vzhledem k tomu, že nás sledujete, tak víte, že spoustu z těchto produktů hlavně používáme.

Legendární suchý olej od značky NUXE nechybí v naší kosmetické výbavě už několik let, takže skvělou zprávou je, že právě tato značka nezůstala pozadu a vy můžete sehnat adventní kalendář Nuxe Huile Prodigieuse nabitý tou nejlepší péčí. Troufáme si říct, že tak budete mít na slušnou dobu velké zásoby. 



Dalším adventní kalendář je pod taktovkou značky Payot. Tady najdete článek o jejich maskách, které jsme zkoušely a byly tak skvělé, že už máme několikáté balení. Dobrou zprávou je, že právě tyto masky jsou i součástí kalendáře. No, a nejen ty. Najdete zde denní i noční péči v podobě hydratačních krémů, micelární vodu či balzám na rty. 

A taková třešnička na dortu závěrem. Luxusní dárkový kalendář s překvapením pro vaše vlasy je od značky Balmain Paris Hair Couture. Tento adventní kalendář je také tak trochu doplňkem pro váš kosmetický stolek. Skrývá se v něm totiž 10 starobylých pařížských budov, kdy v každé této miniatuře budovy najdete jeden kosmetický skvost. Mini rozčesávací kartáč na vlasy, vyživující šampon, kondicionér, vlasový pudr či omlazující sérum. My si to prostě zasloužíme!



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig