From Prague to New Jersey

2. 10. 2020

SRPEN & ZÁŘÍ || AUGUST & SEPTEMBER IN PICTURES

Nahráno: 81 z 81 bajtů.

Podzim. Ty krásné, tlumené barvy, popadané barevné listí, chladná rána, která vybízejí k našemu milovanému vrstvení, pumpkin spice latte a doplňte si cokoli, co máte rádi s příchodem podzimu.

Naše oblíbené roční období je tu. Ale ještě před tím si dáme malé ohlédnutí za létem, které také milujeme. Zachumlat se do huňatých svetrů a pod deku s knížkou je nejvíc, ale nebudeme lhát, že nám nebudou chybět dlouhé dny, kdy nás ráno probouzelo slunce nebo to, že jsme trávily celé dny venku. S dětmi je to přeci jen zase o něčem jiném a zabavit je v létě venku je rozhodně o dost snazší. Tak léto, na viděnou za pár měsíců! :-)

Pojďte se s námi tedy ještě krátce podívat, jak jsme si užívaly ty poslední letní dny.

Vaše BBP

Malé rozloučení s poslední letní dovolenou.


Boston. Tohle město má tak neskutečné kouzlo, i když tedy teď vypadalo trochu smutně a prázdně.


Malé detaily, které dotváří celý look. Ať už jsou to vrstvené nahrdelní nebo balonové rukávy.

Kavárna Prostor a čas. Snídaně venku. Tak tohle nám rozhodně bude chybět. Ale co, rády posedíme i uvnitř. 

O ramenních vycpávkách jsme vám psaly v samostatném článku tady. Tomuto trendu jsme propadly obě a moc rády. Je to takové retro, které se k nám vrací z 80. a 90. let.


Naše (tedy Martiny v tomto případě) "guilty pleasure". Upřímně, nevěděla jsem, jak chutná pravý bagel, než jsem se přestěhovala do New Jersey, které má jedny z nejlepších bagelů v USA vůbec! A tenhle "bluebarry glazed" je neskutečná dobrota. Ještě, že ho v místní "bagelárně" dělají jako specialitu jen o víkendech. :-)





Český Krumlov. Tentokrát byly ulice poměrně prázdné a celé město klidné, ale to kouzlo tu zůstalo.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig