From Prague to New Jersey

27. 6. 2019

SOUTĚŽ || POWER TO GO


Energii pro zvládnutí právě panujících tropických teplot vám asi nedobijeme, za to vám ale dobijeme váš telefon či tablet.  Tedy ne my osobně, postarají se o to tyto krásné marble powerbanky. 

Samozřejmě, že je hezké být chvíli offline, ale většinou se to stane vždy, když to nejméně čekáme, např. když potřebujeme telefon použít jako navigaci, vyfotit zásadní okamžik, poslechnout si oblíbené hudební album či si na koupališti přečíst pár kapitol z právě rozečtené knížky, kterou máme jak jinak než staženou v tabletu. Však to určitě znáte!

V naší kabelce tak tedy už nesmí chybět a staly se naším must have kouskem, ať vyrážíme kamkoliv. 

Spojily jsme se totiž s jedinečným projektem THE SENSES HOME, který se zrodil z čisté lásky k designu a ve snaze nabízet něco krásného a zároveň užitečného, jehož původním záměrem vůbec nebylo jejich designérské výtvory prodávat, ale po tom, co IG obletěla jejich marble termoska a strhl se o ni velký zájem, spatřil po několika měsících světlo světa THE SENSES HOME jako takový a powerbanky jsou poslední novinkou v jejich nabídce. 

A jeden z vás tyto dvě powerbanky, které navíc vypadají jako malý módní doplněk, vyhraje. A aby toho nebylo málo, přibalíme vám k tomu i jejich super zápisník, pro všechny vaše úkoly, přání a myšlenky.

Pravidla najdete na našich IG @martinaslaba a @nikolaknizkova a my vám přejeme hodně štěstí!

Vaše BBP



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig