From Prague to New Jersey

4. 6. 2019

MASKOVÁNÍ || PAYOT


Minulý týden jsem na instagram přidávala fotku a doporučení na masky od Payotu, o kterých bych vám dnes chtěla říct víc i tady. Prostě jsem to nevydržela.

Už delší dobu jsem chtěla něco od značky Payot vyzkoušet, náhodně jsem vybrala tyto dvě masky. Aktuálně má top dvojka. Jako že vážně top!

Masque d'Tox - pokud máte vysoké nároky a potřebujete během chvilky dosáhnout maximálního efektu, rozhodně sáhněte po této masce. Je opravdu ideální volbou pro zkrášlení v několika minutách.  Používám ji po ranním číštění pleti. Stačí nechat působit 5-7 minut, i když já většinou nechávám o něco déle. Má příjemnou vůni a hedvábnou texturu, která se tak nádherně přenese na pleť, která po ní zůstává jemná, hydratovaná s takovým příjemným pocitem.

My Payot Sleeping Pack - ano, správně, vy spíte a maska pracuje. Její speciální textura po celou noc uvolňuje aktivní látky, které ale zároveň v pleti zadržuje. Něco jako náplast. Superovoce, kyselina hyaluronová, výtažky z albízie hedvábné. Maska má gelovou texturu, takže na obličeji je o něco hutnější, takže než půjdete spát, dejte tomu alespoň chvilku, aby se mohla vstřebat. Ráno je pleť šťavnatá a zářivá.

Pokud i vy milujete masky, tyhle dvě by vám rozhodně neměly chybět. Zajímá mě, jestli máte se značkou Payot zkušenosti? Chtěla bych určitě vyzkoušet i něco dalšího, takže budu moc ráda za vaše tipy.

Za krásnou pleť!

N.


Last week I shared on my instagram a photo and recommendation for face masks by Payot that I'd like to tell you more about today. I just simply couldn't wait.

I wanted to try something from this brand for a long time so I just chose these two. And they've immediately become my Top 2. Seriously!

Masque d'Tox - great if you have high expectations and want to maximize the effect in a short time. I use it in the mornings as a second step after cleansing. Just leave it on for 5-7 mins although I sometimes leave for a lil bit longer. Beautiful fragrance and silk texture that is transferred to your skin which remains smooth and hydrated.

My Payot Sleeping Pack - yes, that's right, you sleep and the mask is doing its job. Its specific texture releases and hold active ingredients in your skin. Works lil bit like a bandage. Superfruit, hyaluronic acid and Albizia Julibrissin extracts. Its gel texture feels richer on face so give it couple minutes before going to bed so it has time to absorb. Your skin gonna feel juicy and glowing the morning after.

If you're face masks lover like me you definitely shouldn't miss these two. I'm curious if you guys have experience with Payot products? I'd love to try something else so I'd appreciate any tips.

For beautiful skin!

N.



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig