From Prague to New Jersey

7. 7. 2017

WKND: MAX MARA

5

Taky nemůžete uvěřit tomu, když strkáte klíče do zámku a odemykáte dveře od bytu a máte pocit, že to ani nemůže být možné, protože jste právě před chvilkou zamykali, táhli za sebou kufr a nemohli se už dočkat až vám začne dovolená. Neskutečné, jak ten čas letí. 
Každopádně to bylo nádherné a už teď se těším, až vám ukážu všechny místa a pláže, kde jsme se zastavili.

Dnešní outfit post jsme s Martinou fotily těsně před našimi dovolenými. Oblékla jsem mikinu Max Mara, která mi ihned padla do oka. Baví mě ten trend casual kousků, které můžete rozbít něčím podobným. Takže tuhle mikinu ráda nosím přes šaty nebo k sukním a podpatkům. No, a kdy jindy, než právě o víkendu vynosit tenhle kousek. Mrkněte na FSHNRMX, tam jsem ji sehnala já a podobných kousků mají strašnou spoustu.

Mějte se krásně a užijte si víkend. Já půjdu naplánovat další dovolenou, protože léto je pořád před námi a já se chci zase na něco tááák těšit.

N.

Do you know the feeling when you're unlocking the door of your flat and you can't believe it as it still feels like it was yesterday when you were leaving with your suitcase so excited about going on vacation. Unbelievable how fast time goes by.
In every way it was amazing and I can't wait to show you all the places and beaches that we've visited.

Today's outfit pictures were made right before our vacation. I put on Max Mara sweatshirt that I fell in love with immediately. I like the trend of mixing casual pieces with something like that. So I like to wear this sweatshirt with dress or skirt and high heels. And when would be better time to wear such piece than on the weekend. I bought it on FSHNRMX so definitely have a look as you can find many cool pieces there.

Have a great weekend. I'm going to plan another vacation because summer has just began and I want to look forward to something sooo much again.

N.


2

3

4

1
Sweatshirt - Max Mara (via FSHNRMX) || trousers - Mango (via FSHNRMX) || bag - Baťa || shoes - Mango || watch - Daniel Wellington
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig