From Prague to New Jersey

21. 7. 2017

THE BREEZE OF EXPECTATION

DSCF9284

Dnešní outfit jsme s Nikolou fotily těsně před dovolenou a když jsem teď zpracovávala tyhle fotky, úplně na nich vidím, jak neskutečně jsem byla natěšená. Ne že bychom zrovna my dvě měly problém se, zvlášť spolu a navíc při focení outfitů, zasmát. Ještě, když třeba velmi intenzivně fouká, že? :-)

Každopádně se už nemůžu dočkat, až vám o své cestě povyprávím. První dovolenkový speciál od Nikoly jste si už mohli přečíst tady. Zážitků a fotek jsme obě nashromáždily obrovské množství, tak vás v následujících několika týdnech asi trochu zahltíme, ale na druhou stranu, mě osobně třeba poznávat nová místa, i kdyby skrze někoho jiného, strašně baví.
Mimo jiné se ale těším na to, že si svou dovolenou díky přípravám článků prožiju vlastně ještě jednou. A to je jedna z věcí, která mě na blogování tak moc baví.
Tak snad budou naše články bavit vás.

Krásný víkend!

M.

We took pictures of today's outfit right before our vacation and when I was preparing this post I could have said how much I was excited. It's not that me and Nikola would actually have problems to laugh, specially when taking outfit pictures in a strong wind perhaps. :-)

Anyway I can't wait to tell you more about my trip. Our first Nikola's holiday special is already online so you can read it here. We both have so many pictures and explored so much so we hope you not gonna have us enough in next couple weeks. But for example I always like to discover something new although it's only through somebody else's eyes.
Besides I'm really looking forward to enjoying the vacation all over again when preparing the posts. It's something that I really like about blogging.
So hopefully you gonna like it as well.

Have a great weekend!

M.

DSCF9234

DSCF9268

DSCF9240

DSCF9255

DSCF9266

DSCF9274
Top - Zara || skirt - via FSHNRMX || bag - Aldo || sunnies, bracelet, ring - Mango
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig