From Prague to New Jersey

27. 6. 2017

LIKE A PRINCESS

DSCF8618

Krásné ráno!

Nikolka mi včera odletěla a dnes už si užívá moře, sluníčka a především relaxu. A já mám pro vás ještě před mým zítřejším odletem outfit post. Kdo mě sleduje na instagramu, tak už mohl vidět malý sneak peak s těmito maxi šaty. 
Maxi délky sukní a šatů miluju, připadám si v nich vždycky jako princezna a i když jsem malá, nosím je úplně nejraději s nízkými botami, především teniskami. Baví mě ten kontrast. 

Také svůj šatník občas ráda obohatím o nějaký originální kousek, který je v něčem jiný a nevidíte ho hned tak na někom. Třeba jako tyhle šaty. Je to ruční práce, takže druhé stejné nenajdete, navíc mají krásný vzor i střih a musím říct, že jakkoliv to bude znít neuvěřitelně, nebylo mi v nich horko ani v relativně teplém počasí. Samotnou mě to překvapilo, nicméně další plusový bod pro ně.

Tak já letím dodělat ještě asi tunu práce a pak rychle balit. Už mám trochu cestovní horečku. :-)

Jo a za ten prapodivný "bobek", co mám na hlavě mě omluvte, slibuju, že se polepším a příště ho udělám alespoň rovně! ;-)

M.


Hello everyone and good morning!

So Nikolka has left for her holiday and today she already gonna enjoy the sea, sun and most of all relax. And I have an outfit post for you right before leaving for my holiday. Who follows me on instagram could already see a sneak peak with this maxi dress.
I love maxi skirts and dresses as it always make me feel like a princess and although I'm small I love to wear them with flats and sneakers. I like the contrast.

Sometimes I also like to buy an original piece, something a lil bit different which you don't see on everyone. Like this dress. It's hand made so you won't find another one exactly the same. I like the design and tailoring is perfect and I must say although it might seem unbelievable it was comfy to wear it in a quite a warm day. I was surprised but it gives it an extra point.

Ok I need to get back to work and finish like hundreds of things and then quickly home to pack. I feel a lil bit nervous already what can I say? :-)

Ohh and I apologize for that weird "bun" on my head! I promise I'll work on it and next time I'll make it at least straight. Lol. ;-)

M.

DSCF8596

DSCF8629

DSCF8659

DSCF8606

DSCF8617

DSCF8655

DSCF8664
Dress - FSHNRMX || shoes - Converse || bag - via www.fashionlover.cz || sunnies - Mango || watch - Casio
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig