From Prague to New Jersey

14. 6. 2017

INNER WOMAN

DSCF8762

Dobré ráno,

když jsem procházela naše předchozí outfity z poslední doby, uvědomila jsem si, že to vypadá, že jsme obě definitivně přesedlaly na tenisky a boty bez podpatku.
No ono, co si budeme povídat, pokud se přes den nezastavíte, po práci vás čeká ještě tisíc dalších věcí k oběhnutí, máte namířeno do fitka nebo na schůzku v oblíbené kavárně, v pražských ulicích (a nejen pražských) se mnohem příjemněji běhá v teniskách. :-)

Ale ty podpatky ženám na druhou stranu tááák sluší!! Myslím, že nám to hned každé dodá více sex-appealu a cítíme se více žensky. A i pro opačné pohlaví je to, věřím, příjemná změna.

Tyhle sandálky jsou navíc super pohodlné, protože mají vepředu malou platformu, takže v nich zvládnu prochodit celý den. Taky se mi na nich moc líbí detail vázání na patě. Dodává jim to takový netradiční nádech.
K nim jsem oblékla áčkovou sukni Pietro Filipi. Je krásně zpracovaná a i z příjemného materiálu. Tyhle široké midi sukně já tedy můžu. K tomu pak už jen jednoduchý top a jste připraveny nejen na všechny pracovní úkoly, ale třeba i na večerní koktejl.

Určitě bychom tedy neměly (a to platí i pro mě!) zapomínat ze sebe udělat čas od času "ženskou" a nasadit kramfleky. Bolí to, ale pro krásu se musí něco vydržet, ne? :-)

M.

Morning,

when I was checking our previous recent outfits I realized that it looks like we've switched to sneakers and flat shoes for good.
Well if you're running around whole day, then you have to manage many other things after work, you're heading to a gym or a meeting at your favorite cafe, it's much more convenient to run in the sneakers. :-)

But it's true that the heels look soooo good on women!! I think that it immediately adds more sex-appeal and we feel more like women. And I think guys like this change too sometimes.

These sandals are very comfy I must say as it has a small platform in the front part. And what I really like is the detail on the strap on the heel. It makes in extraordinary.
I put on wide midi skirt Pietro Filipi. Love the material and the tailoring. I could wear these skirts all year through. Just combine it with a simple top and you're ready for the day in the office but also for an evening cocktail.

We (all women) shouldn't forget to make us look feminine and like a real women from time to time and put the heels on. It hurts, yes, but fashion needs sacrifice, right? :-)

M.

DSCF8754

DSCF8746

DSCF8735

DSCF8741

DSCF8750

DSCF8764

DSCF8771
Top, skirt - Pietro Filipi || shoes - And Other Stories || clutch - DKNY || sunnies - Mango || watch - Casio
All outfit via FSHNRMX
SHARE:

4 komentáře

  1. Krásné, sukně, botičky, moc Vám to sluší

    OdpovědětVymazat
  2. What's up it's me, I am also visiting this website on a
    regular basis, this website is genuinely good and
    the viewers are in fact sharing good thoughts.

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig