From Prague to New Jersey

2. 1. 2017

BLACK & WHITE: 2017

3

Co si budeme povídat, poslední den v roce je jako stvořený pro bilancování a poohlédnutí se za všemi tři sta šedesáti pěti dny, které máme za sebou, ale najednou, jako by tu byly před námi a žádaly si o pozornost. Tak to tedy máme alespoň my. Každopádně, ať už ten váš poslední večer byl jakýkoli, třeba plný slz od smutku, anebo naopak těch od radosti a štěstí, přejeme vám, ať ten nový rok prožijete především s lidmi, které milujete. Pokaždé to není zrovna podle našich představ, ale mít vedle sebe někoho, s kým můžeme sdílet radost a smutek zároveň, je pro nás nejdůležitější.

Všem vám děkujeme za to, že se k nám na blog pravidelně vracíte, komentujete a sdílíte tak to, co nás obě baví. Doufáme, že tento rok bude opět plný hlavně těch radostných zážitků, za které vděčíme i vám.

Rok 2017 dnes možná startujeme v černo-bílé, ale víme, že ho prožijeme v těch nejpestřejších barvách.

Vaše BBP

Last day of the year is like it was made for recapitulating and flashbacks to all three hundred and sixty-five days that passed but immediately they're here again right in front of us like they would be asking for attention. At least in our case it's like that. Anyway, no matter what your last day of the year was, if it was full of tears of sorrow or hopefully tears of happiness and joy, we wish you to primarily spend the new year with your beloved. Although it's not always the way we want it, the most important is to have someone you can share the good and also the bad days with.

We thank you all for visiting our blog regularly, read, comment and so you share with us what we both love. We hope that this year is going to be full of mostly the joyful moments and experiences for which we owe to you too.

We might start the 2017 in black and white but we know that we're gonna live it in colors.


Yours BBP 


5

1

4

6

2

Photo by: Tomáš Pantoflíček
SHARE:

2 komentáře

  1. Moc hezké fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za pěkné přání do Nového roku. I Vám ať se daří na blogerské dráze i v osobním životě. Fotky jsou super, černobílé k Vám moc hezky ladí. GK

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig