From Prague to New Jersey

14. 7. 2016

SUMMER VIBES

summervibes3

Krásný den,

tak jak si zatím užíváte léto? Už jste byli někde na dovolené? My ho zatím trávíme spíš pracovně, i když jsme asi jako většina také využily červencových státních svátků a udělaly si alespoň prodloužený víkend.
Nikol se stěhovala (opět, začínám ji podezřívat, že jí to snad baví), i když prohlásila, že už nikdy více :) a já doma malovala. Naštěstí to byla jen půlka pokoje, která byla ještě pořád žlutá a já se už rok a půl chystala na to, že jí konečně přemaluju, jak jinak než na bílou. Mám radost, protože teď ten byt už začíná být opravdu podle mě. Slíbila jsem, že se s vámi o to podělím, takže se můžete těšit také na nějaký článek věnovaný home designu.

Jinak když jsem dneska ráno vstala a viděla to počasí venku, málem mě kleplo, protože máme dneska lístky na Letní scénu na Vyšehradě! Opravdu ideální na představení pod širým nebem, tak od rána netrpělivě čekáme, jak to dopadne.

Když se podívám na dnešní outfit, úplně si připadám, jak kdybychom to fotily někde u moře. Ted den bylo pěkné vedro a krásně, takže absolutní opak dnešního dne. Navíc, ve mě prostě kombinace modré a bílé vyvolává vyloženě "dovolenkové" pocity. Nosím ji v létě hodně a ráda. Bílé culottes už jste na mě viděly určitě víckrát, jsou z loňska ze slev z Manga, no a top je z letošních slev ze Zary a byla to láska na první pohled. Sháněla jsem docela dlouho nějaký top se spadlými rameny, který by mi sedl a tady ten je takový příjemný kompromis, navíc v krásné barvě a s boho volány. Čekal tam na mě, jeden jediný poslední, tak to se zkrátka nedalo odolat. ;)

Dejte vědět, jak se vám dnešní fotky líbí, fotily jsme je totiž na nový foťák od Fujifilm, z kterého jsme nadšené, blbly jsme s ním celý víkend a nemůžeme si ho vynachválit.

Přeju vám, ať vám ten dnešní upršený den nezkazí náladu, snad bude brzy zase líp.

M.


Hey everyone,

so how`s your summer been so far? Have you already been somewhere on vacation? We`ve been working first although we also use the advantage of the two public holidays at the begining of July and extended the weekend as many others did. Nikol were moving (yet again, I`ve started to suspecting her that she likes it) athough she said: "No more!" :) And I was painting my living room. Fortunately it was just a half of the room that was still painted yellow and I was about to paint it , what else than white, for one and a half year. I`m happy as the apartment starting to look just as I want it finally. I promised to share with you so you can look forward to an article about home design soon.

Otherwise when I woke up this morning and saw the weather outside I thought I was dreaming because we have tickets for tonight for an open air play at Vyšehrad! So the rain is really ideal as you can imagine. Well we`re checking it whole morning and let`s see how it`s gonna be.

When I have a look at the outfit tho I feel like we`ve been shooting the pictures somewhere at the see. That day was really hot and sunny so an absolute opposite of today. Moreover the blue and white combo always reminds me vacation, relax, sea, summer breeze and all those feelings. I love it and wear it a lot in the summer. The white culottes are from last year`s sales from Mango and you already saw them couple times on me and the top I got in this year`s sales in Zara. It was love at first sight. I was looking for a nice off-shoulder top for some time and this one is a good compromise, additionally in that lovely blue color and the frill. It was waiting for me there, only the last one so it was impossible to resist. ;)

What do you think about the pictures tho? Do you like? As it`s taken by the Fujifilm camera and we`re so excited about it. We were playing with it whole weekend and we just love it. Really!

So don`t let that bad weather to ruin your positive spirit and let`s hope it gets better soon.

M. 

volany2

summervibes2

volany1

volany6

volany3

volany4

volany5
 Top - Zara || culottes, ring - Mango || clutch - Asos || flats - F&F || watch - Daniel Wellington || bracelet, earrings - H&M || bracelets combo - Primark

SHARE:

8 komentářů

Blogger Template by pipdig