From Prague to New Jersey

29. 7. 2016

WANTED: VACATION

packing2
Pics: Pinterest

Podle dnešního postu asi nebude těžké uhodnout, co momentálně zaměstnává naše myšlenky. Ach ano, dovolená...:)

A čemu se taky divit, ani jedna z nás nebyla na pořádné dovolené...nóóó, už si ani nepamatujeme. Navíc to na nás vyskakuje ze všech stran. Na IG, FB či jiných sociálních sítích se to jen hemží fotkami z nejrůznějších koutů světa, letišť, pláží, přístavů, hotelů, barů atd.
Tak ještě aby nás to nesvádělo k hledání destinací, kam bychom se s chutí ihned vypravily, že?

No, ale protože u nás to ještě stále není jisté, říkaly jsme si, že se s vámi alespoň podělíme o nějakou inspiraci, ať už se jedná o způsob, jak bychom tu naši dovolenou aktuálně viděly, tak třeba o tipy, co si zabalit, protože jak víme, to nám všem dělá většinou dost problémy. :)

BBP


As you gonna be reading this post you might guess what`s in our minds lately. Ohhh yes - vacation! :)
It`s not surprising as we both haven`t been on real vacation for...well, it`s been a while. Moreover it is popping up to us everywhere, IG, FB or other social channels are full of pictures from all over the world, airports, beaches, harbors, hotels, bars etc.
So it`s understandable it`s teasing us to look for places where we would like to go to.

But because we haven`t planned anything for sure yet we `ve been thinking to at least share some inspiration either it`s the way we`d like to spend our holiday or maybe the tips for packing because to be honest it always bothers us all right? :)

BBP

maxi_dress
 Maxi šaty nejlépe v boho stylu...my říkáme jasné ano! Nejen, že vám v nich nebude horko, navíc je hodíte klidně jen tak pře plavky a pak v nich v klidu můžete rovnou vyrazit na večerní koktejl, protože v nich budete vypadat zkrátka božsky. || Maxi dresses most likely in boho style...we say YES! You`re not gonna be too hot, can dress it up over your swimming suit and after the day on the beach continue straight for a coctail. Because you gonna look devine.
off_shoulder
 Lehká halena nejlépe se spadlými rameny je hitem tohoto léta, nejen na dovolenou. A my rozhodně chápeme proč! || Light off-shoulder top is this summer must have and not only on holiday. And we do understand why?
packing1
 Kdybyste nechtěly nad vašimi outfity vůbec přemýšlet, tak tady máte rovnou návod, jak vykouzlit z několika kousků outfity hned na celých 10 dnů. || If you don`t want to think about your holiday outfits at all here`s the 10 day outfit manual. Could that be any easier? 
summer_party
 Taky vám tahle barevná kombinace něco připomíná? Pokud ne, mrkněte tady. :) Ideální na večerní procházku po městě, koktejl na pláži či romantickou večeři v útulné restauraci. || Does this combo sound familiar? If not, take a look here. :) Perfect for the evening walk in the city, coctail on the beach or romantic dinner at a nice restaurant. 
packing3
Další z praktických pomocníků při balení kufru. || Another packing manual.
summer_party_dress
Zkuste klasické černé šaty nahradit nějakými ve výrazné barvě, jako je červená či oranžová, barvy krásně vyniknout na vaší opálené pokožce, takže kdy jindy je obléct, než právě na dovolené, hm? || Try to change your favorite LBD for colorful dress like red or orange. The colors will perfectly match with your tanned skin so there`s no other better time to wear them right?
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig