From Prague to New Jersey

9. 6. 2016

OIL CARE

Určitě každá z nás o sebe ráda pečuje, obzvlášť s přicházejícím letním obdobím, kdy v teplých dnech přece jen odhalujeme naše tělo o něco víc, a proto dnes pro vás máme takový olejový speciál. Jestli něco nakupuji a zkouším často, tak z dekorativní kosmetiky to jsou rtěnky a z péče o tělo mléka či oleje. Jsou to věci, které používám i několikrát denně.

Myslím, že asi jako velkou novinku vám určitě nemusím představovat Bi-Oil, který je takovým malým zázrakem. Primárně asi nejvíce propagován v boji proti jizvám a striím. Já ho mám ráda hlavně pro vysokou hydrataci a nádhernou vůni, kdy pro jeho použití stačí jen malé množství. Stejně jako Ultimate Beauty Oil od Garnieru. Ten není tak mastný a poměrně rychle se vstřebá. Krásně zvýrazní a oživí opálenou pokožku, se kterou pak hraje nerozlučnou dvojku. Můj další typ je olej od italské značky Frais Monde, ze kterého jsem vážně nadšená. Jedná se o zklidňující tělový olej z kombinace mandlového, jojobového a meruňkového oleje, který obnovuje tenkou ochrannou vrstvu pokožky. Navíc nádherně voní po bílem cedru a mošusu. Po nanesení a v masírování do pokožky se velice rychle vstřebá, takže nemáte vůbec pocit mastné pokožky, což je asi jeho největší plus. Nejen tento, ale i další voňavé kombinace můžete zakoupit na e-shopu parfumérie El-Nino.

Pokud vám tedy chybí nějaký olejový pomocník, určitě vyzkoušejte nějaký z našich tipů, protože ani jedním jistě nesáhnete vedle.

N.


As we girls do care about ourselfs and especialy now when the summer is coming and we`re gonna show a bit more of our bodies today we have a body oil specials for you. As if there's something I really like trying and buy often then lipsticks and body lotions and oils. Those I use even more than once a day.

Ok, I don't think that Bi-oil needs big introduction. It's a miracle. Although it's presented mostly as No.1 against scars and strech marks I personaly like it because of its high level of hydration and beautiful scent. And you also need just a bit for the whole body. One of my other favorites is Garnier Ultimate Beauty Oil. It's not that oily and absorbs quite fast. It's perfect for the summer as it works perfectly with suntanned skin.
My last tip of the day is body oil from an italian brand Frais Monde that I'm really excited about. It's a calming body oil made of almond, jojoba and peach oil that helps to regenarate the top protective layer of the skin. And its amazing parfume of white cedar and mask. It's very light and absorbs very fast so you don't feel like having anything on your skin and it leaves it so smooth. That's probably one of its biggest advantages. 
Not only this one but also other fragrances you can buy online on El-nino.

So if you actualy looking for some new body oil you should definitely try one of our tips because you can`t go wrong with either of them.

N.

4
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig