From Prague to New Jersey

15. 6. 2016

SHIRT ALL DAY

To, že práce v kanceláři by se občas mohla zdát šedivá, je možná pravda, ale že bychom svým outfitem do této šedi měly zapadat, to se určitě nestává.

Dnes pro vás máme pár tipů na několik košil, na které jsme narazily na internetu, stejně jako inspirační fotky, jak i "obyčejnou" košili pozvednout třeba jen malým detailem o level výš a celý outfit tak jednoduše oživit.

Kromě našich oblíbených online obchodů, kam se vracíme stále dokola, občas objevíme nějaký nový nebo nás překvapí nabídka některého ze stávajících, které ale běžně nepatří k našemu výběru. Takto se nám nedávno podařilo (znovu) objevit Esprit, kde jsme si vybraly celkem slušnou zásobu právě těchto košil. Nebo aktuální kolekci v M&S, na které se podílela Alexa Chung. Aktuálně jsme totiž obě propadly romantickým, volánkovým, off-shoulder, boho, krajkovým, rozevlátým, oversize či trochu jakoby školním halenám a topům, ale to už jsme tak trochu odběhly z kanceláře ven, ale vlastně proč ne...?

Podpatky klidně vyměníme za tenisky nebo pohodlné espadrilky, doladíme nějakým doplňkem a jsme připravené na "ne" pracovní odpoledne.

No tak my se jdeme radši zase věnovat něčemu užitečnému a vytvářet nějaké hodnoty.
Mějte se krásně a napište nám, na čem právě ulítáváte vy? Jaké boty nebo vršky jsou momentálně na vašich top listech?

Vaše BBP


Sometimes it might have seen that working in the office is nothing but grey but that we would fit in this grey with our outfits that`s definitely not happening here.

Today we have some tips for the shirts we`ve found on the internet together with inspo pictures how to step up a simple shirt by adding just a small detail and fresh up the whole outfit.

Next to our favorite online shops we search regularly we sometimes find a new one or we`re surprised by the offer of some of those we wouldn`t usualy think about. That`s how we`ve got to Esprit lately where we`ve found quite a good choice of these shirts. Or the actual M&S collection by Alexa Chung. As we`ve both recently fallen in love with romantic, frilled, off-shoulder, boho, laced, blooming, oversize or kinda scholastic type of shirts. But we`ve kinda strayed of the office now but why not...?

We can easily switch the high heels for comfy sneakers or espadrilles, style it up with some accesories and we`re ready for a non-working afternoon.

Ok so we rather get back to work now.
Have a great day and let us know what have you fallen in love for lately? What kind of shoes or tops are actualy on the top of your list?

Yours BBP


shirt

shirt

shirt

shirt

shirt

shirt

accesories
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig