From Prague to New Jersey

24. 6. 2016

HOT NEWS

kolaz_hotnews2
Plán pro dnešní den je jasný...:)


Je nám jasné, že dnešek nejspíš budete trávit někde u vody, než zíráním do monitorů a my vám to rozhodně přejeme, ale třeba si najdete chvilku a v rámci odpočinku si přečtete dnešní článek.
Před námi je tropický víkend a v Praze se koná opět celá řada zajímavých akcí. Pokud se tedy nechystáte mimo město, ale nemáte v plánu sedět doma, máme pro vás pár tipů.

Tradiční farmářské trhy na Jiřáku budou tentokrát ve znamení jahodového mámení, k dostání budou ty nejlepší jahody široko daleko a z nich připravené dobroty. Součástí zítřejších trhů bude také květinový market, takže si budeme moci odnést trochu té atmosféry i s sebou domů. 

Další zajímavou akcí je určitě Prague Fashion Market na Smíchovské náplavce, kde se jako vždy potkají originální návrháři módy, doplňků a designu včetně bohatého doprovodného programu. PFM startuje již dnes v 11:00 hod.

Pokud vám během prohlížení stánků vyhládne, vyrazit můžete do Grébovky na v pořadí již 6. Apetit piknik, kde si přijdou na své milovníci dobrého jídla a pití. S vybranými lahůdkami hoďte dřep kdekoli se vám zlíbí, odpočiňte si, nadýchejte se čerstvého vzduchu někde pod stromem a načerpejte nové síly, protože den zdaleka nekončí...;)

kolaz_hotnews1
Pics: Pinterest

No a pokud byste ještě stále neměli dost, pak rozhodně nesmíte vynechat festival United Islands of Prague, který již tradičně nabídne to nejlepší ze současné hudební scény, a to v Kinského zahradě, na Kampě, Střeleckém ostrově a Janáčkové nábřeží. Hlavní program festivalu předznamenala včerejší Klubová noc v pražských hudebních klubech.
Letos poprvé se festival koná i v neděli, takže o programu na víkend už dále přemýšlet nemusíte.
Společně s novým Metronome Festivalem, který má letos premiéru, tak Prahu čeká největší hudební víkend!

A jak ten dnešní den vidíte vy? A kam se chystáte o víkendu? Jestli máte nějaké tipy na další zajímavé akce, které stojí za to navštívit, určitě nám napište.

Vaše BBP



SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig