From Prague to New Jersey

18. 2. 2016

ICH BIN EIN BERLINER

berlin18

Krásné ráno,

řekneme vám, že teď je tak hektické a bláznivé období, že ani jedna nevíme, kde nám hlava stojí. V práci toho máme obě hodně, do toho věci kolem blogu, nové možnosti, spolupráce, projekty, za které jsme samozřejmě rády, k tomu milion dalších aktivit a nápadů, do kterých bychom se rády pustily, ale ten den má bohužel stále jen 24 hodin, i když se ho občas kolem jedné hodiny ranní snažíme třeba u psaní článků, zpracovávání fotek nebo i jen vyřizování e-mailů, přesvědčit o opaku. :)

A tak jsme se k fotkám z Berlína dostaly až včera, ale některé už jste mohli vidět na našich instagramech. Fotek jsme i za ty dva dny stihly udělat docela dost, a protože si myslíme, že by byla škoda se o ně nepodělit, rozdělily jsme je do dvou článků, takže se můžete těšit ještě na jeden foto report.

Vybraly jsme pro naši návštěvu Berlína opravdu stylový a moc příjemný hotel (Schoenhouse Apartmens), ve kterém jsme jistě nebyly naposledy a vám ho doporučujeme všemi deseti, takže až někdy vyrazíte do Berlína, určitě zkuste přenocovat právě tady. Leží kousek od Alexander Platz, takže všude krásně dojdete i pěšky. Prostředí tu bylo tak úžasné, že v něm focení šlo samo, tak možná i proto tolik fotek. ;)

Výlet byl opět spíš spontánní, odpočinkový a "shoppingový" a moc jsme si ho užily, ostatně jako všechny naše výlety...a už teď se těšíme na další společné dobrodružství.

Tak se mrkněte na pěknou dávku fotek a dejte nám vědět, zda i vy máte nějaké oblíbené hotely, do kterých se pravidelně vracíte.

Vaše BBP

berlin1

berlin6

berlin4

berlin2

berlin17

berlin19

berlin3

berlin5

berlin10

berlin11

berlin12

berlin9
SHARE:

5 komentářů

  1. Po zhlédnutí fotek se mi chce hrozně jet do Berlína. Mám na něj krásné vzpomínky, z doby, když jsem tam studovala. Ráda bych se do Berlína znovu vrátila a prošla si opět ta krásná místa. Vaše fotografie mě inspirovali k tomu, abych si znovu prožila ty hezké chvílky. Děkuji. LM

    OdpovědětVymazat

Blogger Template by pipdig