From Prague to New Jersey

10. 2. 2016

BE MY VALENTINE

us_love

Valentýn je svátek všech zamilovaných a jedná se pravděpodobně o jeden z nejdiskutovanějších svátků vůbec. Jeho původ sahá až do starověkého Říma a i když se asi všichni shodneme, že díky americké "popularizaci" tento svátek není v naší zemi zrovna nejoblíbenější, jeho původní smysl, tedy oslava lásky, se nemění, a proto bychom ho určitě neměli úplně zatracovat.

Spousta lidí bude tvrdit, že přeci nepotřebuje oficiálně stanovený den, aby otevřeně vyznala lásku své přítelkyni, partnerovi, manželovi, kamarádce, rodině...ale přiznejte se, jak často říkáte svým blízkým "miluji Tě", "mám Tě rád", "vážím si Tě", ...a jak často jim darujete něco, abyste jim ukázali, jak jsou pro vás důležití? Nemluvíme teď o žádných obřích darech, může to být čokoláda, květina, váš čas věnovaný přípravě oblíbeného jídla, zkrátka cokoliv, co darujete nebo uděláte z lásky.

V dnešní uspěchané době totiž často zapomínáme právě na lidi, kteří jsou nám nejbližší, které chceme mít kolem sebe a které nejvíc milujeme. Tak to pojďme změnit. Třeba jako my. :)

IMG_2896

My si totiž nedokážeme představit, že bychom si navzájem neříkaly, nepsaly a nedokazovaly, jak moc se máme rády. A přitom nenuceně a přirozeně. Jsou to malé pozornosti, které vás prostě napadnou jen proto, že si na toho druhého vzpomenete. My spolu tedy svátek sv. Valentýna určitě oslavíme, i když to pro nás bude den jako kterýkoliv jiný. ;)

Vaše,

BBP
SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig