From Prague to New Jersey

24. 2. 2016

STEP OUT OF THE SHADOWS

Cull&fur1

Krásné ráno,

únor 2016 pro mě už navždycky zůstane měsícem změn. Událo se hned několik pro mě relativně zásadních změn. Kdo nás sleduje na instagramu, tak už ví, že jsem se nechala obarvit na zrz. :) I když je to už vlastně 14 dní, dneska je to tady na blogu v outfitu premiéra. Takže, co na mojí změnu říkáte? Líbím se vám jako zrzka nebo je brunetka lepší? Určitě mi napište, opravdu se moc těším na vaše názory!! ;)

Měla jsem tuto změnu v hlavě už nějakou dobu a původně jsem plánovala, že si to nadělím k narozkám, ale protože moje šikovná kadeřnice Ivanka ze salonu Foxis, má tak šílené objednací lhůty, dostala jsem se k tomu až začátkem února. Ale na tom nesejde. Chtěla jsem změnu a změna to opravdu je, takže já jsem spokojená.

Oficiálně jsem v únoru také uzavřela nějaké záležitosti, které se docela dlouhou dobu táhly a byly celkově pro všechny hodně náročné a ačkoliv je na jednu stranu opravdu smutné, když něco takového končí, na druhou stranu je to pro člověka impuls, aby se už nezabýval minulostí a soustředil se na budoucnost.

A to taky dělám, takže mám radost, že se v únoru rozjíždí spousta nových projektů, děje se mnoho akcí a daří se nám poznávat nové lidi, zažít nové věci (a to jak v rámci blogu, tak soukromě). I když já jsem velký nadšenec a do všeho se vrhám hned po hlavě, takže taky dost často narazím, ale od toho mám Nikolku, která je v tomto ohledu z nás určitě ta rozumnější, aby mě usměrnila. :)

No každopádně vy jste mě dnes zastihly v té dobré a optimistické náladě, kdy vnímám věci pozitivně a věřím, že se vše začíná obracet k lepšímu.

Tak na závěr ještě úplně v krátkosti k dnešnímu outfitu, měly jsme s Nikol ten den vážně kliku, protože bylo krásně, teplo a dokonce se ukázalo sluníčko, takže jsem si mohla dovolit vytáhnout culottes (což jsou podle mě nejúžasnější kalhoty!) na holé nohy a obout k nim jen kotníkové boty. Ty jsou mimochodem posledním slevovým úlovkem, ze Zary, a momentálně asi jedny z mých nejoblíbenějších (hned za sneakerskami). Vracela jsem se pro ně sice asi na dvakrát, než jsem si dostatečně zdůvodnila, že je prostě nutně potřebuju, ale od té doby jsem je skoro nesundala. Ve hře je jinak opět oblíbená kožešinová vesta, k té nic dodávat nebudu a ostatní kousky už dávno znáte.

Tak už se loučím, nějak jsem se dnes rozpovídala.

Mějte se krásně!

M.

cull&fur6

cull&fur7

cull&fur3

cull&fur5

Cull&fur2

cull&fur4

cull&fur8
 Faux fur waistcoat - Clockhouse || jacket, t-shirt, shoes - Zara || culottes - F&F || bag - Mango || watch - Daniel Wellington || bracelets, rings, necklace - Atmosphere
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blogger Template by pipdig