From Prague to New Jersey

9. 12. 2015

THE CHRISTMAS BY BBP

Blogové vánoční přání a seznamy teď najdete určitě úplně všude, ale vzhledem k tomu, že už je doba, kdy jsme podobné věci vytvářeli pravidelně s radostí každý rok, dávno pryč - já využívám toho, že v tom teď vlastně můžu pokračovat. Takže stejně tak, jako jsem ho sestavila dnes pro tento post, jiný jsem psala pro Martinu nebo mojí maminku. No, tak koho by nebavilo vybírat si vánoční dárky? :-) Ale ať to nezní tak povrchně, je to jen pro inspiraci a i kdyby nic z toho Ježíšek nedonesl, letošní Vánoce si přesto užiju, protože se nás poprvé u vánočního stolu sejde mnohem víc.

No, a co bych asi ráda pod tím stromečkem našla? Něco malého jen...

Reebok Classic - tohle je vážně klasika a na footshop.cz jich najdete strašně moc, ale tyhle přesně by se jako zrovna hodily.
Gypsy Water - nezaměnitelná vůně, kterou můžete pořídit v Ingredients.
Komono watch - párkrát už jsem si tyhle hodinky zkoušela, ale nikdy jsem s nima prostě neodešla domů, ale myslím, že teď je na ně ten správný čas. Velký výběr mají na freshlabels.cz.
Shit happens - ta úžasná porcelánová hlava není nikam na poličku, i když jako bytový doplněk by se jistě také vyjímala. Jedná se o prsten se zlatým detailem z kolekce "angry bitch". Kompletní výběr můžete najít tady.
Guerlain - rozjasňující perly, nedávno jsem měla možnost je vyzkoušet a ten efekt byl úžasný a ještě k tomu tak krásně voní.
Alila Arlo Cross Body Bag - tuhle malou kabelku jsem viděla na instagramu @fshnrmx (kde jsem se nechala také inspirovat) a řekněte, že nemá chybu (?), designově nadčasový kousek, ale ostatně jako všechny na alilathelabel.com.

N.

PicMonkey Collage1

SHARE:

1 komentář

Blogger Template by pipdig